Netherlands / Marketing, PR & Digital

Netherlands - Online Marketeer

Vacature: Online Marketeer

Over de organisatie:

Travel Counsellors Nederland & België is een unieke reisonderneming met het hoofdkantoor gevestigd in het centrum van Den Haag. Wij zijn een onderdeel van een internationale onderneming met 1800 zelfstandig reisadviseurs wereldwijd. Deze franchisenemers ondersteunen wij op het gebied van IT, Marketing, Administratie en Business Development. Met een wereldwijde omzet van €650m en een klantentevredenheidscore van 96% is Travel Counsellors één van de best bewaarde geheimen in de reisbranche.

Ons business model is gebaseerd op het werven en ondersteunen van zelfstandige reisadviseurs met hun verkoop van vakanties en zakenreizen. Als organisatie zijn wij actief in Groot-Brittannië, Ierland, Australië, Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten, Nederland en België. Travel Counsellors Nederland en België heeft in de afgelopen 16 jaar een succesvol netwerk opgebouwd van circa 200 Travel Counsellors, een uitmuntende reputatie in de branche, de media en bij de consument. Onze slogans; “With us it’s personal” en “We Care” staan hierbij altijd centraal.

Over de functie:

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor diverse taken op het gebied van online marketing, SEO, content creatie, social media en design. Het gericht werven van potentiële Travel Counsellors en het eerste online contact behoort tot de kerntaken. Tevens zal je onze zelfstandig ondernemers ondersteunen. Denk hierbij aan het helpen ontwikkelen van marketing materiaal en begeleiding bij het onderhouden van webpagina’s, social media kanalen, blogs en video’s. Samen met je collega’s in Den Haag en in Engeland zorg je er voor dat alle marketing activiteiten zo professioneel mogelijk worden uitgevoerd. Je draagt verantwoording af aan de Marketing Manager.

Functie- eisen en competenties:

  • MBO of HBO opleiding in de richting Marketing, Communicatie, Design of gerelateerd
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
  • Affiniteit met schrijven (content creatie) en social media is een must
  • Ervaring met content management systemen, SEO, SEA en Google Analytics is een pre
  • Design ervaring en kennis van Photoshop en Indesign, Canvais een pre
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Assertief, gemotiveerd, oplossingsgericht en representatief

Ons aanbod:

Travel Counsellors Nederland is gedreven en dynamische organisatie, waarin gezamenlijk zorg wordt gedragen voor een goede werksfeer. Samenwerking en het behalen van een hoog serviceniveau zijn voor ons belangrijk. Voor deze functie bieden we een marktconform salaris, een uitdagende werkomgeving en een prettige werkplek.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met Sophie van der Wansem (Marketing Manager) via sophie.vanderwansem@travelcounsellors.nl. Je CV aangevuld met je motivatie kun je per e-mail versturen.

Apply Now

Click to apply