Loading...
Het leven van een TC

“Bij Travel Counsellors is de aansprakelijkheid goed geregeld”

Travel Counsellor Paul Schröder is jarenlang bedrijfsleider geweest van drie reisbureau filialen. Toen het reisbureau de deuren sloot was dat even slikken, maar na een gesprek bij Travel Counsellors voelde hij zich direct op zijn plek. We vroegen Paul naar zijn ervaringen.

“Ik heb jarenlang met veel plezier op een reisbureau gewerkt waar betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en een open en eerlijk advies de drijfveren van de onderneming waren. Toen het reisbureau de deuren sloot, ben ik met dezelfde kernwaarden in mijn achterhoofd op gesprek gegaan bij Travel Counsellors. Het klikte meteen, hier wilde ik graag mijn werk voortzetten!

Dat ik thuis werk en mijn eigen uren bepaal vind ik prettig, ik zou niet anders meer willen. Ik ben zelfstandig ondernemer en maak mijn eigen beslissingen. Dit met de steun van Travel Counsellors op de achtergrond. De ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Den Haag kan niet beter en dat geeft mij een rustgevend gevoel. Zij stellen mij in staat om mijn werk te doen.

Bij Travel Counsellors kun je allerlei cursussen volgen. Na 6 jaar als Travel Counsellor maak ik vooral dankbaar gebruik van de opfristrainingen waarin alle nieuwtjes en updates in ons eigen dynamic packaging systeem Phenix aan bod komen. Travel Counsellors is echt een voorloper wat betreft technologie in de reisbranche. Van Phenix tot een in-house ontwikkelde app. En alles blijft zich continue ontwikkelen.

Toen ik startte bij Travel Counsellors merkte ik een groot verschil qua aanbod in vergelijking met het reisbureau. Ons eigen boekingssysteem heeft een enorm aanbod van hotels, vluchten, transfers, excursies, autohuur en nog veel meer. Daarnaast werken wij veel met plaatselijke agenten en uiteraard met de meeste Nederlandse touroperators. Alle boekingen kan ik door laten lopen naar de myTC app. Dat vind ik erg prettig werken. Ik zet van alles klaar voor de klant; van de reisdocumentatie tot bestemmingsinformatie en van offertes tot instapkaarten. De klant kan zelfs de betaling van zijn reis regelen vanuit de app.

Naast de uitstekende technologie vind ik zekerheid ook zeer belangrijk en Travel Counsellors kan dat als geen ander bieden. Collega’s op het hoofdkantoor in Engeland houden 24 uur per dag, 7 dagen in de week de situaties in de wereld in de gaten. Ik krijg dan ook direct een melding mocht er ergens ter wereld een calamiteit zijn. Als er in de omgeving klanten van mij op reis zijn, dan krijg ik nog een extra melding en wordt gecheckt waar ze zich precies bevinden.

Ook de aansprakelijkheid is goed geregeld. Alle Travel Counsellors zijn volledig gedekt, we hebben zelfs een verzekering voor kosten die kunnen voortvloeien uit fouten die de Travel Counsellor maakt in het boekingsproces. Natuurlijk kan ik ook altijd rekenen op volledige steun vanuit het hoofdkantoor.

Kortom Travel Counsellors heeft mijn leven verrijkt zowel qua werk als privé en het is een zeer rustgevende gedachte dat er een stabiele, zeer goede en behulpzame organisatie achter mij staat. Vind jij veilig en vertrouwd kunnen boeken net zo belangrijk als ik? Ga dan eens het gesprek aan.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op