Wij zijn Travel Counsellors

Een reisorganisatie met een hart van goud

Onze mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven wij ze de middelen, de technologie en de ondersteuning die zij nodig hebben om succesvolle Travel Counsellors te worden, onder de vlag van een bedrijf dat echt om ze geeft.

Bij Travel Counsellors kies je je eigen carrièrepad

Je kunt aan de slag als zelfstandige Travel Counsellor of bekijk de vacatures op het hoofdkantoor.

Wat ons onderscheidt

Kortgezegd, de mensen. Wij werken alleen met de crème de la crème, zodat wij er zeker van zijn dat onze klanten de beste service krijgen.

“Ik zie Travel Counsellors als een verlengstuk van mijn familie. Wat een fijne samenwerking en wat een vakkundige mensen!”

Vivianne Bongers-Duchateau, Travel Counsellor

97% van de Travel Counsellors houden van hun werk

zegt niet terug te willen naar hun oude baan 94%

““Travel Counsellors is één grote familie.””

Rene Jansen, Travel Counsellor

Veilig, vertrouwd en verantwoord

Travel Counsellors heeft een ongeëvenaarde klanttevredenheidsscore van 96% en ontzettend veel vaste klanten die elk jaar weer terugkomen. Veilig, vertrouwd en verantwoord boeken staat bij ons altijd centraal.

Gezondheid en welzijn belangrijke pijlers voor Travel Counsellors

Nieuws

Al sinds de oprichting van Travel Counsellors is fysieke en mentale gezondheid van zowel de reisadviseurs en medewerkers iets waar de organisatie zich voor inzet. In het verlengde hiervan is een samenwerking met een externe vertrouwenspersoon opgestart

Geen verborgen kosten

Uitgelicht

Bij Travel Counsellors staat ‘Care’ en ‘With us it’s personal’ hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen en je kunt focussen op de dingen die je echt belangrijk vindt.

Run jouw reisonderneming op jouw manier

Uitgelicht

Een groot onderdeel van het bewezen succes van Travel Counsellors is het flexibele businessmodel. We hebben meer dan 15 verschillende operating models binnen onze community vastgesteld