Wij zijn Travel Counsellors

Een reisorganisatie met een hart van goud

Onze mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom geven wij ze de middelen, de technologie en de ondersteuning die zij nodig hebben om succesvolle Travel Counsellors te worden, maar dan wel onder de vlag van een bedrijf dat echt om ze geeft.

Bij Travel Counsellors kies je je eigen carrièrepad

Je kunt aan de slag als zelfstandige Travel Counsellor of bekijk de vacatures op het hoofdkantoor.

Wat ons onderscheidt

Kortgezegd, de mensen. Wij werken alleen met de crème de la crème, zodat wij er zeker van zijn dat onze klanten de beste service krijgen.

“Ik zie Travel Counsellors als een verlengstuk van mijn familie. Wat een fijne samenwerking en wat een vakkundige mensen!”

Vivianne Bongers-Duchateau, Travel Counsellor

97% van de Travel Counsellors houden van hun werk

zegt niet terug te willen naar hun oude baan 94%

“Mijn passie is mijn werk!”

Jean-Paul Roels, Travel Counsellor

Veilig en vertrouwd boeken

Travel Counsellors heeft een ongeëvenaarde klanttevredenheidsscore van 96% en ontzettend veel vaste klanten die elk jaar weer terugkomen. Veilig en vertrouwd boeken staat bij ons altijd centraal.

Video: Welkom bij de Travel Academy

Uitgelicht

Wil jij het roer omgooien? En ben je ondernemend? Sociaal? Een goede netwerker? En heb je een passie voor reizen? Dan heten we je graag welkom op de Travel Academy.

MyTC app

Technologie

De 'myTC'-app is slechts een van de digitale tools die onze Travel Counsellors tot hun beschikking hebben om de relatie met hun klanten te verbeteren.

Stay up-to-date

Subscribe to our monthly newsletter to keep updated on everything going on at Travel Counsellors, and the wider travel industry