Ons businessmodel

Zowel jij als je klanten kunnen vertrouwen op ons beproefde businessmodel.

En zoals de klant kan rekenen op uitgebreide financiële bescherming en uitstekende service, kan jij rekenen op volledige ondersteuning.

Hoe werkt het?

 1. Travel Counsellors maakt het jou, als zelfstandige franchisenemer, mogelijk om vanuit huis op maat gemaakte reizen te verkopen. Je kiest zelf je klanten uit je eigen netwerk, deelt je eigen tijd in en bepaalt zelf hoe je werkt.
 2. Aan alle diensten en producten die je verkoopt, verdien je commissie. Deze commissie wordt als volgt verdeeld: 60% voor jou en 40% voor ons. In ruil voor die 40% ondersteunen wij je bij al je werkzaamheden en investeren wij in jou en je bedrijf.
 3. Als je je aansluit bij Travel Counsellors, sluit je je aan bij een internationale reisorganisatie die al 26 jaar gestaag groeit en talloze prijzen heeft gewonnen. Doe je mee?

Veilig & vertrouwd boeken

Bij het boeken van een reis is het voor de klant belangrijk om de reis onder te brengen bij iemand waar je vertrouwen in hebt, iemand waar je op kan bouwen, iemand die precies weet wat jij belangrijk vindt. Onlangs zijn er binnen de reisbranche een aantal zaken veranderd met betrekking tot regelgeving. Zo is de nieuwe privacy wet AVG in werking getreden en per 1 juli 2018 is er een nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen. Het belangrijkste is, dat Travel Counsellors financieel, operationeel en juridisch alles goed geregeld heeft om ervoor te zorgen dat alles wat de klant bij een Travel Counsellor boekt in goede handen is.

Wat voor soort reizen kan ik boeken?

Ons geavanceerde digitale boekingssysteem, Phenix, maakt het mogelijk om vakanties samen te stellen die precies aansluiten op de wensen van je klant én makkelijk en snel mooie commissies te verdienen. In Phenix kun je kiezen uit een enorme hoeveelheid vluchten, transfers, accommodaties en extra services van onze internationale partners. Uiteraard kun je ook ‘gewoon’ complete reizen boeken via onze externe partners. Ons aanbod is flexibel, omdat we graag aan de uiteenlopende wensen van onze klanten tegemoet komen. Als zij blij zijn, zijn wij dat ook.

Van vrienden en kennissen naar trouwe klanten

Als Travel Counsellor ben je verantwoordelijk voor je eigen bedrijf, maar kun je altijd op onze steun rekenen. Jij ontfermt je vol overgave over het uitbreiden van je netwerk en het werven van nieuwe klanten, terwijl onze professionele coaches je leren hoe je een stabiel en loyaal klantenbestand opbouwt.

De vrienden en kennissen van onze Travel Counsellors zijn zo onder de indruk van hun professionaliteit en expertise dat onze klanttevredenheidsscore 96% is!

Om er zeker van te zijn dat je slaagt, ondersteunen wij je met:

Onze toonaangevende tools, geavanceerde technologieën en training van wereldklasse. Je wordt altijd ondersteund door een internationaal bedrijf met een uniek familiegevoel. Kort gezegd, alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te starten.

Om er zeker van te zijn dat je slaagt, verwachten we dat je:

 • in België mag werken
 • volledig toegewijd bent
 • zelfstandig wilt werken op basis van commissie

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad! Neem contact op via 070-3141831.

Stuur ons een e-mail

Ondersteuning

Wat je ambities ook zijn, wij ondersteunen je met alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te starten.

Training

 • De beste trainingen en doorlopende support.
 • We ondersteunen je bij het opzetten en bij het laten groeien van je onderneming.

Flexibiliteit

 • Je bent eigen baas en kunt je business runnen zoals jij dat wilt.
 • 24/7 duty office.

Technologie

 • Ons geavanceerde, volledig geïntegreerde, digitale platform Phenix.
 • Wij investeren in technologie om jou te blijven ondersteunen.

Geloofwaardigheid

 • Onze ijzersterke reputatie is een krachtige bondgenoot bij het opstarten van je eigen business.
 • Je wordt internationaal ondersteund door maar liefst 1800 Travel Counsellors en 300 hoofdkantoorcollega’s.

Ontwikkeling

 • Een persoonlijke, gecertificeerde Business Coach geeft je skills en je zelfvertrouwen een boost.
 • Jij blijft jezelf ontwikkelen en je kennis bijspijkeren zodat je business blijft groeien.

Communicatie

 • Onze media houden je dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Travel Counsellors en de reisbranche.
 • Hiervoor gebruiken we onder andere webinars, tv-uitzendingen, forums en message boards.

The Travel Counsellors Community

De Travel Counsellors familie

Bij Travel Counsellors houden we van onze mensen, maar ook van ons werk. We zitten tenslotte in de leukste branche die er is: de reisbranche! Onze extraatjes, cursussen, incentives, acties, studiereizen en familiedagen zijn ongeëvenaard.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief