Loading...

Ons franchisemodel

Je hebt lef nodig om je eigen bedrijf te starten en steeds meer mensen wagen deze stap. Belgen zijn van nature ondernemend en als het gaat om thuiswerken in de reisbranche zijn we uniek in onze soort. Daarom ben je bij ons in goede handen.

Waarom een franchise?

  1. Je eigen franchise starten heeft veel voordelen – je hebt minder startkapitaal nodig dan bij het starten van een eigen bedrijf en je ontvangt veel ondersteuning waardoor je meer kans hebt op een succesvol resultaat. Hoe kies je het model dat bij jou past?

Hoe werkt een Travel Counsellors franchise?

Bij het kiezen van een franchise is het raadzaam erop te letten of de aanbieder bewezen succes heeft en werkt met een beproefd businessmodel. Travel Counsellors is in de reisbranche al 26 jaar trendsetter op het gebied van flexibel thuiswerken. Ons beproefde businessmodel is gebaseerd op het onderhouden van persoonlijke relaties, waardoor klanten vaak terug komen. Ons model werkt omdat het een partnership is. Wij combineren jouw expertise en motivatie met onze technologie en ons wereldwijde netwerk van andere Travel Counsellors. We hebben wereldwijd al zo’n 1800 Travel Counsellors mogen verwelkomen. Doe je mee?

Wat betekent het om een Travel Counsellor te zijn?

Het betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je bij ‘s werelds beste reisorganisatie aangesloten bent.

Om er zeker van te zijn dat je slaagt, ondersteunen wij je met:

Onze toonaangevende tools, geavanceerde technologieën en training van wereldklasse. Je wordt altijd ondersteund door een internationaal bedrijf met een uniek familiegevoel. Kort gezegd, alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te starten.

Om er zeker van te zijn dat je slaagt, verwachten we dat je:

  • in België mag werken
  • volledig toegewijd bent
  • zelfstandig wilt werken op basis van commissie
  • Be able to fund your training

Neem contact op

Het succes van een eigen bedrijf

Ons businessmodel combineert de vrijheid van het runnen van een eigen onderneming met de ondersteuning van een gevestigde partner. Het slagingspercentages van onze startende Travel Counsellors is dan ook zeer hoog:

Controle over je inkomsten

Een Travel Counsellor die 2 jaar bezig is met zijn of haar onderneming verdient per jaar een gemiddeld inkomen dat boven de CAO voor de reisbranche ligt, maar onze toppers verdienen ver boven gemiddeld.

Er is geen limiet aan het te verdienen inkomen en we werken niet met sales targets. Simpel gezegd, hoe meer tijd je besteedt aan je bedrijf, hoe meer je verdient. Ons flexibele model ondersteunt alle ambities, of die nu klein of groot zijn. De keuze is aan jou…

Travel Counsellors werken op commissiebasis, wat betekent dat je een percentage ontvangt van de uitkomsten van je dossiers.