Loading...

Ons verhaal

Lees hier meer over hoe Travel Counsellors uitgroeide van een klein bedrijf in Engeland tot een internationaal succesvolle organisatie.

Ons verhaal is even opvallend als inspirerend. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan ons volgende hoofdstuk.

Een innovatief model

Nadat David Speakman in 1994 Travel Counsellors oprichtte, stelde zijn innovatieve businessmodel franchisenemers al snel in staat om ongekende service te leveren en op maat gemaakte reizen samen te stellen.

De ondernemersgeest en de toewijding aan het samenstellen van op maat gemaakte reizen die ons groot hebben gemaakt, zijn vandaag de dag nog steeds onderdeel van ons businessmodel. Zelfs nu we zijn uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 1900 Travel Counsellors en hoofdkantoorcollega’s in zes verschillende landen.

Hoe het verder ging...

In de jaren daarna…

2014

Op onze 20e verjaardag vieren we niet alleen dat we twee decennia bestaan, maar ook dat we een flinke financiële injectie van onafhankelijke investeerder Equistone Partners Europe hebben ontvangen.

2015

Ons internationale hoofdkantoor verhuist naar een op maat gemaakt pand in Manchester, maar onze roots vergeten we nooit!

2016

Ons global support team groeit uit tot maar liefst 300 leden.

2017

We lanceren de myTC-app. Elk jaar gebruiken 15.000 reizigers en Travel Counsellors onze app en deze krijgt zowel in de Apple- als de Android-store ruim 4 sterren.

2018

Het Nederlandse en Belgische hoofdkantoor verhuist naar een stijvol pand in hartje Den Haag.

Sijthoff Offices

"Wij investeren alleen in technology-based bedrijven die snel groeien en geleid worden door een stabiel team dat zijn sporen verdiend heeft."

Ben Johnson, partner bij Vitruvian Partners
onze nieuwe investeerder.

Veilig, vertrouwd en verantwoord

Travel Counsellors heeft een ongeëvenaarde klanttevredenheidsscore van 96% en ontzettend veel vaste klanten die elk jaar weer terugkomen. Veilig, vertrouwd en verantwoord boeken staat bij ons altijd centraal.

Waarom aangesloten zijn bij Travel Counsellors?

Ons doel is om Travel Counsellors in staat te stellen vanuit huis te werken terwijl ze de beste service leveren die uitsluitend gericht is op het plezier en gemak van de klant. Of je nu een huidige reisprofessional bent, de Travel Academy wilt volgen of na een tijdje weg te zijn geweest weer terug wilt keren in de reisbranche, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op