Ons verhaal

Lees hier meer over hoe Travel Counsellors uitgroeide van een klein bedrijf in Engeland tot een internationaal succesvolle organisatie.

Ons verhaal is even opvallend als inspirerend. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan ons volgende hoofdstuk.

Een innovatief model

Nadat David Speakman in 1994 Travel Counsellors oprichtte, stelde zijn innovatieve businessmodel franchisenemers al snel in staat om ongekende service te leveren en op maat gemaakte reizen samen te stellen.

De ondernemersgeest en de toewijding aan het samenstellen van op maat gemaakte reizen die ons groot hebben gemaakt, zijn vandaag de dag nog steeds onderdeel van ons businessmodel. Zelfs nu we zijn uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 1800 Travel Counsellors en hoofdkantoorcollega’s in zes verschillende landen.

Hoe het verder ging...

In de jaren daarna…

2014

Op onze 20e verjaardag vieren we niet alleen dat we twee decennia bestaan, maar ook dat we een flinke financiële injectie van onafhankelijke investeerder Equistone Partners Europe hebben ontvangen.

2015

Ons internationale hoofdkantoor verhuist naar een op maat gemaakt pand in Manchester, maar onze roots vergeten we nooit!

2016

Ons global support team groeit uit tot maar liefst 300 leden.

2017

We lanceren de myTC-app. Elk jaar gebruiken 15.000 reizigers en Travel Counsellors onze app en deze krijgt zowel in de Apple- als de Android-store ruim 4 sterren.

2018

Het Nederlandse en Belgische hoofdkantoor verhuist naar een stijvol pand in hartje Den Haag.

Sijthoff Offices

Hoe het nu is…

In 2019 vierden we dat we wereldwijd al 25 jaar gestaag groeien en dat we jaarlijks reizen verkopen ter waarde van ruim €683 miljoen.

We hebben een tweede grote investering ontvangen, dit keer van Vitruvian Partners, maar er is meer.

In januari 2018 hebben we op één dag voor meer dan €4,5 miljoen aan boekingen gemaakt. Dat maakte januari onze meest succesvolle maand ooit waarin we voor ruim €88 miljoen aan reisproducten verkochten.

"Wij investeren alleen in technology-based bedrijven die snel groeien en geleid worden door een stabiel team dat zijn sporen verdiend heeft."