Loading...

Hoe wij jouw bedrijf ondersteunen

Met ons hoofdkantoor als jouw backoffice, bekroonde technologieën en wereldwijde ondersteuning geven we jou de kans om dromen te vervullen, zowel die van de klant als je eigen dromen.

Dat stapje extra

Geen enkele andere franchiseaanbieder is zo betrokken bij zijn franchisenemers als Travel Counsellors. Ons succes is namelijk afhankelijk van jouw succes. Daarom spreken wij ook liever van een samenwerking; we zijn partners en werken samen op basis van een 60/40-commisieverdeling. We ondersteunen onze Travel Counsellors met administratie, marketing, exclusieve reisproducten, technologie en alles wat daar tussenin zit. Wij zijn er voor jou.

Wat voor soort support kan ik verwachten?

Wat je ook nodig hebt, ons team zit klaar om jou te ondersteunen:

Blijf je business verbeteren

Lees meer over hoe wij jou en je bedrijf ondersteunen om de concurrentie voor te blijven.

Uitgebreide marketingondersteuning

Wij ondersteunen je met een gestage stroom aan marketingactiviteiten. Van beeldmateriaal tot complete marketingcampagnes, je krijgt van ons alles wat je nodig hebt om van jouw franchise een succes te maken.

Lees meer over onze tools

Partnerships met leveranciers

Van exclusieve (incompany) studiereizen en evenementen tot leverancierstrainingen, als Travel Counsellor profiteer jij van alle voordelen van de goede relatie die wij met onze leveranciers hebben.

Lees meer over de voordelen

Maak kennis met het supportteam

Bij Travel Counsellors zijn onze mensen ons grootste goed en een van de teams waar we nooit zonder zouden kunnen is ons supportteam. Dit team staat altijd voor jou klaar. Wij zijn namelijk alleen succesvol als jij dat bent.

“Ik geniet ervan om door middel van ondersteuning en begeleiding samen met de Travel Counsellors tot oplossingen te kunnen komen.”

Yvonne Dijkstra - van Lith, TC Care Team

300+ hoofdkantoorcollega’s om jou te ondersteunen

26 jaar ervaring met het opbouwen van succesvolle franchises

“Door mijn brede kennis kan ik de Travel Counsellors met bijna alles helpen wanneer zij hier om vragen.”

Sabine Flaton, TC Care Team

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op