Loading...

Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Travel Counsellors conferentie aftermovie 2024

Video

Heb jij de aftermovie van de Travel Counsellors Conferentie Nederland en België 2024 al gezien? Bekijk onderstaande video om een impressie te krijgen van het overweldigende gezellige en inspirerende weekend!

Travel Counsellors Conferentie België meer dan geslaagd

Uitgelicht

Begin februari vond de tweede editie van de Travel Counsellors Conferentie België plaats. In het prachtige hotel August in Antwerpen kwam een twintigtal Travel Counsellors en een aantal hoofdkantoor collega’s bij elkaar voor een inspirerende dag.

Zes nieuwe Travel Counsellors

Een goed begin van het jaar voor de Travel Counsellors groep. Met maar liefst vijf kandidaten die in januari slagen voor hun training en zes kandidaten die met hun training starten kan het jaar niet beter beginnen.

Grootste internationale Travel Counsellors Conferentie ooit

Nieuws

Den Haag - 24 november 2023 - Het Manchester Central Convention Centre was het episch centrum van de grootste internationale conferentie ooit georganiseerd door Travel Counsellors, afgelopen weekend.

Travel Counsellors op ontdekking door Vietnam

Nieuws

In oktober begon Jeroen de Hart, Business Trainer bij Travel Counsellors, samen met zeven andere Travel Counsellors aan een onvergetelijke reis van een week naar Vietnam, in samenwerking met Turkish Airlines en lokale partners.

Travel Counsellors Partner Dag succesvol en drukbezocht

Uitgelicht

Op maandag 18 september 2023 vond de Nederlandse en Belgische Travel Counsellors Partner Dag in het Van der Valk Hotel Nootdorp plaats. Het overgrote deel van de Travel Counsellors waren hierbij aanwezig.

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op