Loading...

Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Travel Counsellors Conferentie België meer dan geslaagd

Uitgelicht

Begin februari vond de tweede editie van de Travel Counsellors Conferentie België plaats. In het prachtige hotel August in Antwerpen kwam een twintigtal Travel Counsellors en een aantal hoofdkantoor collega’s bij elkaar voor een inspirerende dag.

Grootste internationale Travel Counsellors Conferentie ooit

Nieuws

Den Haag - 24 november 2023 - Het Manchester Central Convention Centre was het episch centrum van de grootste internationale conferentie ooit georganiseerd door Travel Counsellors, afgelopen weekend.

Travel Counsellors op ontdekking door Vietnam

Nieuws

In oktober begon Jeroen de Hart, Business Trainer bij Travel Counsellors, samen met zeven andere Travel Counsellors aan een onvergetelijke reis van een week naar Vietnam, in samenwerking met Turkish Airlines en lokale partners.

Travel Counsellors Partner Dag succesvol en drukbezocht

Uitgelicht

Op maandag 18 september 2023 vond de Nederlandse en Belgische Travel Counsellors Partner Dag in het Van der Valk Hotel Nootdorp plaats. Het overgrote deel van de Travel Counsellors waren hierbij aanwezig.

Travel Counsellors introduceert nieuwe branding

Nieuws

Travel Counsellors onthult vandaag een frisse nieuwe branding wat de ervaring van de Travel Counsellors en klanten verder optimaliseert en echt aansluit bij wat de organisatie zo speciaal maakt.

Travel Counsellors op self drive door Thailand

Nieuws

Begin deze maand vlogen, op uitnodiging van Oriental Travel Thailand, 11 Travel Counsellors met KLM naar het indrukwekkende Thailand. Met auto’s verzorgd door Sunny Cars reden ze zorgeloos van locatie naar locatie.