Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Eerste groep Travel Counsellors geslaagd voor Travel Academy

Nieuws

De eerste vijf Travel Counsellors hebben het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen en zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

“Ik heb nu nog de leeftijd om mijn hele leven om te gooien”

Het leven van een TC

Tessa is nog niet zo lang geleden gestart als Travel Counsellor, maar maakte direct een vliegende start. Wij vroegen Tessa hoe ze haar succesvolle onderneming combineert met haar gezinsleven en hoe ze de Travel Counsellors familie ervaart.

Travel Counsellors zien wat ze verkopen

Nieuws

Een groot gedeelte van de Belgische Travel Counsellors heeft dit jaar al kunnen deelnemen aan een van de vele studiereizen van Travel Counsellors. Eerder dit jaar bezochten de reisadviseurs Oman, Jamaica, Kroatië, India, Tenerife en Barcelona.

“Ik vind de mix tussen leisure- en zakenreizigers heel leuk”

Het leven van een TC

Manager Phenix Sales Yvonne Bijsterveld gaat in gesprek met Travel Counsellor Bianca Brouwer. Bianca heeft al jarenlang een mooie mix van leisure- en zakenklanten. Hoe vindt ze haar balans tussen deze twee vakgebieden?

"Ik denk graag met je mee"

Column

Vanuit mijn nieuwe rol als Recruitment Manager draait deze periode vooral om kennismaken met de grote en warme familie van Travel Counsellors en uiteraard goed inspelen op de kansen die we krijgen van vele enthousiaste mensen.

Leveranciersdag Travel Counsellors groot succes

Nieuws

Donderdag 6 september vond de Nederlandse en Belgische leveranciersdag van Travel Counsellors plaats in het Van der Valk Hotel Tiel. Ruim 120 Travel Counsellors kwamen bijeen om 22 leveranciers te bezoeken, up-to-date te blijven en kennis uit te breiden.

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op