Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Sandra van den Esschert beste Travel Counsellor

Uitgelicht

Tijdens de jaarlijkse internationale Travel Counselors Conferentie eerder deze maand in Liverpool, is Sandra van den Esschert uitgeroepen tot ‘Beste Belgische Travel Counsellor’.

Leveranciersdag Travel Counsellors opnieuw een groot succes

Uitgelicht

Donderdag 22 september 2022 vond de Nederlandse en Belgische Leveranciersdag van Travel Counsellors plaats in het Van der Valk Hotel Almere. Ruim 110 Travel Counsellors kwamen bijeen om 21 leveranciers te bezoeken.

Travel Counsellors verbreekt record

Uitgelicht

Op vrijdag 23 september heeft Travel Counsellors met enorme verkoopresultaten een record verbroken. De omzet was die dag vier keer zo hoog als dezelfde dag in het recordjaar 2019. 23 september 2022 staat nu in de top 5 van de allerbeste verkoopdagen ooit.

Gezondheid en welzijn belangrijke pijlers voor Travel Counsellors

Nieuws

Al sinds de oprichting van Travel Counsellors is fysieke en mentale gezondheid van zowel de reisadviseurs en medewerkers iets waar de organisatie zich voor inzet. In het verlengde hiervan is een samenwerking met een externe vertrouwenspersoon opgestart

Tips voor een meer verantwoorde vakantie

Uitgelicht

We bewonderen graag de natuur, leren nieuwe culturen kennen en genieten van lokale gerechten. Maar hoe kun je dit op een verantwoorde manier doen?

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op