Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

Video: Welkom bij de Travel Academy

Uitgelicht

Wil jij het roer omgooien? En ben je ondernemend? Sociaal? Een goede netwerker? En heb je een passie voor reizen? Dan heten we je graag welkom op de Travel Academy.

MyTC app

Technologie

De 'myTC'-app is slechts een van de digitale tools die onze Travel Counsellors tot hun beschikking hebben om de relatie met hun klanten te verbeteren.

"Ze zijn er klaar voor!"

Uitgelicht

Terwijl ik dit schrijf, is het de derde dag van de maandelijkse introductietraining. Nieuwe Travel Counsellors starten met een 4-daagse training bij ons op kantoor. Enthousiast melden de TC’s zich op dinsdagochtend, ze hebben zoveel zin om te beginnen.

Succesvol halfjaar voor Travel Counsellors

Nieuws

Travel Counsellors sluit de eerste 6 maanden van het financiële jaar af met een mooie groei. Year-to-date loopt Travel Counsellors met haar omzet voor op vorig jaar. In mei is er zelfs ruim 10% meer omgezet dan in dezelfde maand vorig jaar.

Vier incompany studiereizen voor Travel Counsellors in mei

Nieuws

Afgelopen maand vonden maar liefst vier Travel Counsellors incompany studiereizen plaats. Jamaica, Kroatië, Tenerife en Calabrië waren de bestemmingen waar verschillende groepjes Travel Counsellors naar toe gingen.

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op