Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

5 tips voor een stressvrije zakenreis

Uitgelicht

Corporate Travel Counsellors zijn experts op het gebied van zakenreizen. Hieronder delen zij vijf tips voor een stressvrije zakenreis. Ben je benieuwd wat jij kunt betekenen voor zakenklanten als Travel Counsellor? Neem contact met ons op.

De kracht van storytelling

Uitgelicht

Travel Counsellors stellen vele droomreizen per jaar samen en hebben ieder een eigen verhaal; een eigen manier om de klant zich speciaal te laten voelen.

4 simpele anti-plastic tips!

Column

Travel Counsellors is onlangs een partnership aangegaan met ‘Trashpacker’ Tijmen Sissing. Hij gaat als onze ‘Sustainability Ambassador’ meer bewustzijn creëren bij partners en reizigers voor het plasticprobleem. In zijn column deelt Tijmen zijn tips.

Tweede groep Travel Counsellors geslaagd voor Travel Academy

Nieuws

De tweede groep Travel Counsellors heeft het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen. Vijf Travel Counsellors zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

Internationale Conferentie Travel Counsellors

Video

Wij nemen je in deze video mee naar de Internationale Conferentie in Manchester waar ruim 100 Nederlandse en 8 Belgische Travel Counsellors het 25-jarig bestaan van de organisatie vieren. Een spectaculair en inspirerend weekend met totaal 2000 gasten.

Feestvreugde

Column

December is de maand van gezelligheid en feestvreugde. Het familiegevoel staat centraal. Bij Travel Counsellors prijzen we ons gelukkig dat het familiegevoel onderdeel is van onze bedrijfscultuur.

Office tour internationale hoofdkantoor Travel Counsellors

Video

Wist je dat Travel Counsellors actief is in 7 landen en dat ons internationale hoofdkantoor gevestigd is in Manchester? Benieuwd hoe het er daar uitziet en welke tools wij jou kunnen bieden? Bekijk de video!

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op