Loading...

Ons DNA

Wij bouwen aan langdurige, persoonlijke relaties en creëren onvergetelijke ervaringen voor onze klanten én onze Travel Counsellors door mensen centraal te stellen bij alles wat we doen.

Waarom we dit doen? Because we care.

Zo simpel is het.

Bedrijfscultuur

Mensen zijn onze passie. Een van onze belangrijkste werkzaamheden is dan ook het aantrekken, vinden, ontwikkelen en koesteren van talent. We streven naar een cultuur die het beste in mensen naar boven haalt en waarin iedereen gefocust is op het eindresultaat. Daarbij zijn we continue bezig met het verbeteren van onze processen en het perfectioneren van onze cultuur.

Because we care

Wij geven om onze mensen, de wereld en het verzorgen van reizen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten.

Samenwerken

  • Wij leggen contact, gaan het gesprek aan en delen onze ervaringen. We zijn één team.
  • We currently offer a variety of personal wellbeing benefits, including mindfulness training and access to professional counselling services.

Stapje extra

  • Omdat persoonlijk contact onze passie is, doen we altijd dat ene stapje extra.
  • We’re dedicated to creating an enjoyable work culture for our Travel Counsellors and rewarding a job well done. We host regular local socials and family events to develop employee communities, and we launched our TC Kids Initiative for the parents.

Verantwoordelijkheid nemen

  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid, zowel met onze eigen mensen als met onze klanten.

Mogelijkheden

  • Wij geloven in de kracht van onze mensen en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.
  • We also work closely with an international charity, The Travel Foundation, to promote responsible travel and sustainable tourism. Watch our video to find out more about how we give back to our planet and local communities:

Langdurige relaties

Ons businessmodel is gebaseerd op het opbouwen van langdurige klantrelaties. Dat is een van de redenen dat we een uitzonderlijk hoge klanttevredenheidsscore hebben en dat 96% van onze klanten aangeeft dat ze nog een keer bij ons zouden boeken.

“Caroline heeft ons fantastisch geholpen en dat voor een betere prijs dan wij online hebben kunnen vinden.”

Jan Sneeks, klant van Travel Counsellor Caroline

97% van de Travel Counsellors haalt voldoening uit hun werk

1900 Het aantal Travel Counsellors ligt vandaag de dag op ruim

“Travel Counsellors is een superleuk bedrijf met vele mogelijkheden. Als ik binnen kom, voel ik mij thuis door de prettige sfeer.”

Wendy Verboon, TC Care Team

De Travel Counsellors community

Mensen zijn onze passie. We vinden het dan ook belangrijk om goed te zorgen voor onze medewerkers, onze Travel Counsellors, onze klanten en onze communities. Onze zorgplicht begint bij de directe omgeving waarin we wonen en werken en reikt zo ver als alle wereldwijde bestemmingen waar we onze klanten elke dag naartoe sturen. Wij vinden dat iedereen van de wereld zou moeten kunnen genieten en dat we een verantwoordelijkheid hebben om er samen aan te werken om dit mogelijk te maken.

Wij zetten ons in

We ondersteunen een aantal goede doelen en hebben diverse samenwerkingsverbanden.

Meer over ons

En dit is wat we doen...

Lees hier meer over hoe we ons bij Travel Counsellors inzetten voor de maatschappij:

Een grenzeloze toekomst

Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom doen wij ons best om ze bij te staan met raad en daad, en zorgen wij ervoor dat ze zich gewaardeerd en gehoord voelen. Dit geeft ze de motivatie om er alles uit te halen wat erin zit.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Contactgegevens