Loading...

Jouw Bedrijf, jouw manier

Travel Counsellors ervaren de voordelen van een eigen bedrijf, maar worden ook 24/7 ondersteund door de hoofdkantoren.

Dat is de Travel Counsellor “way of life”. Waar vrijheid en ondersteuning hand in hand gaan en waar de klant altijd koning is.

De vrijheid van een eigen bedrijf

  1. Flexibiliteit en het indelen van je tijd op jouw manier dat geeft een gevoel van vrijheid volgens vele Travel Counsellors. Wij gaan een echte business partnership met je aan zodat jij de vrijheid hebt om je eigen bedrijf te runnen zoals jij dat wil.
  2. Jij bouwt sterke relaties op met jouw klanten en wij investeren in de toekomst waardoor wij onze tijd en andere organisaties ver vooruit zijn.
  3. Met de uitgebreide ondersteuning van ons hoofdkantoor heb jij de vrijheid om datgene te doen waar je goed in bent: inspireren en elke reis volledig afstemmen op de wensen van de klant.
  4. Het is aan jou om te bepalen of je je specialiseert of niet; je hoeft nooit exclusief voor één bestemming te werken, tenzij je dat zelf wilt. Bovendien geeft een eigen bedrijf je de vrijheid om meer balans aan te brengen tussen werk en privé.

Wat werkt voor jou

Je kunt vanuit huis, een café of zelfs vanuit de fitness werken. Maar je kunt ook je eigen kantoor opzetten, the sky is the limit! Jij bepaalt zelf hoe je werkt, maar er zijn een aantal eisen om ervoor te zorgen dat jouw franchise een succes wordt.

Het werk is flexibel, maar we verwachten wel dat je…

  • je eigen klantenbestand opbouwt
  • een financiële buffer hebt voor het eerste jaar
  • volledig toegewijd bent, ook al bepaal je je eigen tijden

Lees hier meer over onze training

Wat je achtergrond ook is, we bieden een training die bij jou past.

Geen targets

In tegenstelling tot veel franchisebedrijven, hebben we bij Travel Counsellors geen sales targets. Je kunt er echter op rekenen dat onze ongelimiteerde verdienmogelijkheden je uit zullen dagen om je uiterste best te doen. Bovendien staan we je op verschillende manieren bij om alles uit je bedrijf te halen wat erin zit. Je bepaalt je eigen tijden en kiest de uren die het beste bij het ritme van jou en je klanten passen.

Reisadviseur of touroperator?

Het korte antwoord is: allebei! Je hebt tenslotte toegang tot duizenden reisproducten, diensten en leveranciers van wereldklasse. Dus of het nu gaat om een reis die wordt aangeboden door een externe partij of een op maat gemaakte reis die jij zelf voor je klant hebt samengesteld, het enige dat vaststaat is dat jij je klant elke keer weer blij kunt maken met een reis die precies aansluit op hun wensen. De flexibiliteit is een van de punten die onze Travel Counsellors het meest waarderen aan ons unieke businessmodel.

Onze internationale community

De mensen op het hoofdkantoor vormen samen met ons internationale netwerk van Travel Counsellors een hechte familie van enthousiaste reisexperts. Dat gevoel van saamhorigheid is onbetaalbaar wanneer je vanuit huis werkt. Vanaf dag één hoor je er helemaal bij en tijdens de introductietraining worden vaak vriendschappen voor het leven gesloten. Middelen als TC World, forums, Skype, Teams en Whatsapp zorgen ervoor dat je met elkaar in contact kunt blijven en dat vragen snel beantwoord worden.

Onze laatste Nederlandse/Belgische conferentie vond plaats in Eindhoven. Het thema van dit onvergetelijke weekend was TCX (Travel Counsellors eXperience). Ben jij er volgend jaar ook bij?

Benieuwd wat je kunt verwachten van onze jaarlijkse conferentie? Bekijk dan deze video!

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op