Loading...
Column

"Daar ben ik het meest trots op."

Nog een paar weken en ik ga ons lustrum jaar in. Dan vieren we dat ik 15 jaar geleden het startschot gaf voor Travel Counsellors in Nederland. Ik ben trots op alles wat we zakelijk bereikt hebben van een paar ton omzet naar meer dan 51 miljoen en van een mooi handjevol zelfstandige reisadviseurs, de pioniers, naar honderden. Veel mooier nog; 15 jaar smeden van blijvende vriendschappen met Travel Counsellors, collega’s en partners. Dat familiegevoel is verre van cliché. In die 15 jaar is gebleken dat we er voor elkaar zijn tijdens de pieken en dalen in onze levens en elkaar altijd positief zakelijk ondersteunen. Daar ben ik het meest trots op en ik ervaar die sterke band dagelijks, haal er mijn kracht uit en geniet er met volle teugen van.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op