Loading...
Het leven van een TC

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Antonia

Als we Antonia vragen naar haar mooiste herinnering als Travel Counsellor, begint ze meteen te stralen; “waar ik direct aan moet denken zijn de fijne contacten met mijn klanten en collega’s”. Het gevoel is niet in één moment te vangen, Antonia vertelt honderduit:

“Voordat ik het avontuur aanging om Travel Counsellor te worden, heb ik daar best een tijd over na moeten denken. Een eigen bedrijf starten; lukt mij dit wel en gaan klanten mij wel vinden tussen al het geweld op internet en de vele reisbureaus in het land? En hoe is het om altijd alleen te werken en van het begin van het proces tot het eind verantwoordelijk te zijn?

Nu na al die jaren weet ik dat ik nooit had hoeven te twijfelen. Het een-op-een contact met mijn klanten is superfijn en na al die jaren ken ik ze door en door. Zelfs ten tijde van corona werd er aan mij gedacht. Een huis vol bloemen, lieve kaarten en een heerlijk diner met het gezin werden mij spontaan aangeboden. Dan weet je zeker; je klanten zijn je beste ambassadeurs.

Ook met collega’s is de band bijzonder. Naast de studiereizen en conferenties zien we elkaar vaak privé. We zijn een vraagbaak voor elkaar met elk een schat aan ervaring. Er valt immers altijd nog iets te leren, maar vooral zijn we naast collega’s goede vriendinnen geworden.”

Wil je meer weten over de persoonlijke service die je als Travel Counsellor kan bieden of het community-gevoel? Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.

Recruitment website banner (2)

Heb je nog vragen?

Mocht je vragen hebben over het evenement of wil je een van onze collega's spreken, dan helpen wij jou graag.

Stuur ons een e-mail