Loading...
Het leven van een TC

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Bianca

Travel Counsellor Bianca stond zo’n 12 jaar geleden in een van onze eerste campagnes. En niet alleen, nee, met haar kinderen! Een leuke herinnering voor het hele gezin, die ze graag nog eens dunnetjes overdoen.

“Op deze fotoreportage, geschoten in 2009, met mijn kids ben ik bijzonder trots. “Ik heb eindelijk een goede balans tussen werk en privé” schreef ik toen, als moeder van twee jonge kinderen. Inmiddels zijn ze al een stuk ouder en hebben we de shoot nog eens overgedaan. Zo leuk! Dat mijn tekst nu nog steeds geldt blijkt wel uit ’t feit dat ik dit jaar mijn 15 jarig jubileum vier. Nog steeds ben ik in balans en misschien nu zelfs wel nog flexibeler dan voorheen. Afdoende leert men het zichzelf nog makkelijker te maken.

In die 15 jaar heb ik zo veel moois om te herinneren. Het familiegevoel omvat alles. Ik zal mijn eerste conferentie aan boord van de Voyager of the Seas nooit vergeten… wat een indruk. Travel Counselors is een internationaal bedrijf en tijdens de internationale conferentie voel je echt wat TC Family inhoudt. Ik vind het ook nog steeds bijzonder dat veel van de medewerkers op het hoofdkantoor in de UK mijn naam weten als ik ze weer zie bij zo’n evenement. Het lijkt en is een groot bedrijf, maar het voelt meer als een grote familie die dezelfde passie delen.”

Benieuwd of Travel Counsellors iets voor jou is? Ben je op zoek naar die balans en een organisatie waar je je thuis voelt? Wij horen graag van je.

Recruitment website banner (1)

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op