Loading...
Het leven van een TC

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Manon

We vroegen Travel Counsellor Manon naar haar mooiste herinnering en al snel kwamen er allerlei verhalen naar boven. Een ding hadden ze allemaal gemeen; het internationale karakter van Travel Counsellors, wat voor Manon heel waardevol is.

“Dat Travel Counsellors een internationale organisatie is vind ik erg prettig. Ik kan hierdoor de hulp inschakelen van 1800 Travel Counsellors over de hele wereld! Zo heb ik ooit een bijzondere reis mogen boeken voor twee jonge meiden die meededen aan de Tall Ship Races in de UK. Een Engelse Travel Counsellor is ze toen op komen halen van de luchthaven. Maar ook bijvoorbeeld een van origine Nederlandse Travel Counsellor die in Londen woont en een geladen OV kaart opstuurde naar mijn klanten! Als een klant problemen heeft in het buitenland, is er soms een Travel Counsellor ter plaatsen, die je dan weer kunt inschakelen. Dat is zo waardevol.

Daarnaast heeft het internationale karakter van Travel Counsellors ook voordelen als het gaat om inkoopkracht. Dit zie je terug in de producten en de diversiteit van bestemmingen. Elk Travel Counsellors land heeft andere voorkeursbestemmingen. Zo gaan wij in Nederland graag op vakantie naar Curaçao en Aruba, maar in Engeland is Barbados bijvoorbeeld weer heel populair.

Bij Travel Counsellors worden er regelmatig internationale competities georganiseerd. In teams kun je punten winnen en strijden voor bijvoorbeeld een studiereis. Ik ben altijd erg fanatiek in dit soort dingen en vind het super om zo ook internationale Travel Counsellors beter te leren kennen. Tijdens een van deze competities zat ik onder andere in een team met een Ierse collega genaamd Jennifer. We wonnen de competitie en mochten met alle collega’s naar Dubai. Het was een geweldige reis, maar wat ik vooral bijzonder vond is wat er jaren later gebeurde.

Ik ben een echte Australië fanaat en toen mijn dochter in dit fantastische land ging studeren, besloot ik haar op te zoeken. Op Melbourne Airport besloot ik vlak voor vertrek nog even naar de wc te gaan en wie zag ik daar; Jennifer! Aan de andere kant van de wereld, zonder dat we het van elkaar wisten. Een bijzondere ontmoeting en al moest ik snel door om mijn vlucht te halen, we konden het niet laten een foto te maken. Vlak daarna streden we beiden als team captains in een nieuwe competitie. Voor mij zegt het iets over het bijzondere internationale gevoel binnen Travel Counsellors.”

Wil je meer weten over onze internationale onderneming en wat dit voor jou als Travel Counsellor betekent? Neem contact met ons op!

5

Meer informatie?

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen en handige tips en tricks over het runnen van je eigen Travel Counsellor-franchise.

Meest gestelde vragen