Loading...
Het leven van een TC

Travel Counsellors aan het woord

Langzaam gaan de grenzen weer open en worden er weer reizen geboekt, maar dat het een lastige tijd is voor de reisbranche staat boven kijf. Hoe beleven de Travel Counsellors deze periode en hoe gaat het hoofdkantoor ermee om? Wij vroegen Travel Counsellors naar hun ervaringen.

Naar aanleiding van onze wekelijkse live tv-uitzending genaamd TCTV, waarbij de Travel Counsellors op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen, kregen wij onderstaande berichten:

Vanmorgen TCTV bekeken en de update over hoe we ervoor staan. Goed te vernemen dat wij dit wel gaan overleven! Ik heb soms moeilijke momenten, maar realiseer me dat het altijd veel erger kan. Ik ben dankbaar voor hetgeen ik heb, en ook alle power webinars van de afgelopen conferenties hebben daaraan bijgedragen. Kijken naar wat wel kan en niet naar wat niet kan. En dan boek ik net weer mijn eerste reisje, een hotel in New York voor maart 2021, een euforisch gevoel! Stay safe, we komen er wel. – Travel Counsellor Suzanne Nagtegaal

Wat een fijne skypecall was het vanmorgen! Zo positief en hoopvol. Ik ben super blij met de hulp en steun van het hele team in Den Haag! Het is een lastige tijd. Er is veel onzekerheid in onze branche. Met ups en downs onderga ik deze periode. Ik ben zo blij dat ik als ZRA heb gekozen voor Travel Counsellors. De steun onder TC’s is erg groot. Je kunt altijd bij elkaar aankloppen voor vragen, je hart luchten of een praatje maken. Vanuit Den Haag is de ondersteuning top. Het team werkt erg hard om alles in goede banen te leiden. Wat ik erg prettig vind is dat er veel optimisme is, goede openheid van zaken wordt gegeven en er vooral met een positieve inslag wordt gewerkt. We doen dit echt samen! – Travel Counsellor Judith Nederveen

Super bedankt voor jullie update over het bedrijf. Open en eerlijk, geeft mij dit vertrouwen voor de toekomst. Met een opstartend bedrijf dat direct gereduceerd werd tot niets, was dit even heel essentieel voor mij. Juist in een crisis als deze, die we ongetwijfeld weer te boven komen, blijkt hoe belangrijk mijn aansluiting bij Travel Counsellors is. Niet alleen de goede begeleiding vanuit het hoofdkantoor, maar ook alle collega’s die voor je klaar staan, we doen dit met z’n allen, ‘because we care’. – Travel Counsellor Claudia Gelissen

Iedere leveranciersdag en iedere conferentie voelde ik me nog steeds een 'nieuwe TC', hoewel ik me al in mijn 3e jaar bevind... gek. Ik trok altijd naar de andere 'nieuwe TC’s' toe tijdens deze dagen en dacht dat de meer ervaren TC’s hun tijd wel beter konden besteden dan aan mij. Maar nu, nu we samen door deze crisis gaan, weet ik hoe de TC Familie voelt. Iedereen durft te vragen, iedereen wil je helpen, hoe kort of hoe lang je ook bij deze familie hoort. We staan voor elkaar klaar bij een lach en een traan! Ik ben trots bij de TC Familie te horen en ben blij met jullie als familieleden. Dank jullie wel. - Travel Counsellor Minke Smits

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op