Loading...
Het leven van een TC

“Voor mij staat Travel Counsellors voor persoonlijke service, maatwerk en echte vakmensen”

Travel Counsellor Sandra Koppen heeft een grote passie voor persoonlijke service. Ze kent haar klanten als geen ander en doet niets liever dan de verwachtingen van haar klanten overtreffen. De dromen van haar klanten doen uitkomen geeft haar ongelofelijk veel energie. We vroegen Sandra naar haar ervaringen.

“Voor mij staat Travel Counsellors voor persoonlijke service, maatwerk en echte vakmensen. Dat is ook de reden waarom ik vier jaar geleden besloten heb om de overstap te maken van het reisbureau naar het ondernemerschap bij Travel Counsellors. Het bevalt ontzettend! Ik heb negen jaar op het reisbureau gewerkt, waar ik de persoonlijke benadering soms miste. Als Travel Counsellor kan ik de klant zorgeloosheid, zekerheid en echt persoonlijk advies bieden. Omdat ik mijn klanten zo goed ken, kan ik perfect inspelen op hun wensen en zorgen dat zij een reis krijgen die tot in de puntjes is geregeld.

Het prettige aan Travel Counsellors vind ik het internationale karakter. Travel Counsellors is actief in zeven landen en heeft wereldwijd ruim 1800 reisadviseurs. Dat gaf voor mij de doorslag om mij bij deze groep aan te sluiten. Daarnaast biedt Travel Counsellors voor mij een stabiele basis waar ik terecht kan met mijn bezorgdheden en vragen. De boekhouding wordt voor mij gedaan, ik word ondersteund waar nodig, het hoofdkantoor beschikt over alle knowhow en de financiële last draag ik niet persoonlijk op mijn schouders. Voor mij is het echt een win-win situatie.

Ik zou iedereen die interesse heeft om Travel Counsellor te worden willen aanraden om het gewoon te doen. Maak een goed financieel plan en durf!”

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op