Loading...
Sijthoff Lounge Hero image
Nieuws

11 Travel Counsellors geslaagd voor de Travel Academy

Deze maand hebben maar liefst 11 Travel Counsellors het Travel Academy programma succesvol doorlopen. Ze zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding en daarmee klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

Travel Academy Travel Counsellor Marjo Teeuwen-Smulders: “De Travel Academy was super leerzaam. Er komen vele facetten van dit mooie vak aan bod. Zo heb ik onder andere geleerd over de reisbranche en luchtvaart, maar ook mijn landenkennis opgefrist. Het ondernemerschap komt uiteraard ook aan de orde. Persoonlijk vond ik het stukje marketing erg interessant, ik heb nu aardig wat kennis over social media en tools als Canva. Ik kan niet wachten om mijn bedrijf verder uit te bouwen!”

De Travel Academy is speciaal ontworpen voor kandidaten zonder ervaring in de branche, maar met een passie voor reizen en een sterke drive om te ondernemen. Tijdens het intensieve programma van 32 weken volgen de deelnemers trainingsdagen op het hoofdkantoor in Den Haag evenals vele online trainingsmodules.

Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland: “In deze roerige tijd ben ik extra trots op Felicia, Josine, Hijke, Marjo, Annie, Markus, Peter, Madelon, Alice, Yannick en Jeroen. Ondanks de wisselende reisadviezen en verwachtingen hebben ze met een positieve instelling het Academy programma voltooid. Met de commerciële ervaring, het netwerk en de inmiddels opgedane kennis, weet ik zeker dat deze 11 toppers een succesvolle toekomst tegemoet gaan.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op