Loading...
Uitgelicht

5 manieren om als Travel Counsellor de dromen van je klanten uit te laten komen

Travel Counsellors heeft een enorm aanbod aan producten die jij als reisadviseur kunt verkopen. Belangrijker nog, onze Travel Counsellors kunnen precies die producten aanbieden waar de klant naar op zoek is. Travel Counsellors zijn in staat de klant te verrassen met hun exceptionele service.

Wij vroegen onze Travel Counsellors; hoe doen jullie dat nou? Ze kwamen met de volgende 5 punten.

1. Travel Counsellors kunnen precies verkopen wat de klant wil

Als Travel Counsellor heb je geen beperkingen op wat je kunt verkopen. Je bouwt persoonlijke relaties op met klanten, zodat je precies begrijpt wat zij willen en wat absoluut niet. Alleen met deze kennis kun je de perfecte vakantie samenstellen en maatwerk leveren in plaats van een standaard pakketreis aanbieden.

2. Travel Counsellors zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt

Van luchthaven loungepasjes, transfers en autoverhuur tot excursies en activiteiten, als Travel Counsellor kun je je klant alles bieden wat hij of zij wenst. Wij hebben een groot aantal directe contracten met leveranciers, waardoor je niet afhankelijk bent van tussenpartijen die de klant niet zo goed kennen als jij. Of je nu bij aankomst in de hotelkamer een presentje wil laten klaarleggen of een privé tour met lokale gids wilt regelen, als Travel Counsellor zijn de mogelijkheden oneindig.

3. Travel Counsellors hebben een technologisch voordeel

Onze ‘producten zoekmachine’, zoals een van onze Travel Counsellors ons eigen boekingssysteem Phenix noemt, maakt elke boeking eenvoudig. Het is een one-stop-shop waar je vluchten, accommodaties, transfers, attracties en meer kunt combineren om zo de perfecte vakantie te kunnen samenstellen. De mogelijkheden zijn oneindig dus je kunt de klant echt maatwerk leveren. Een ander voordeel van Phenix is dat de Travel Counsellors volledige controle hebben over hun boekingen en dus concurrerende prijzen kunnen aanbieden en zelf hun marge kunnen bepalen.

4. Travel Counsellors creëren echt unieke vakanties

Met de flexibiliteit van het boekingssysteem Phenix en de samenwerking met een groeiend aantal lokale agenten (DMC’s), kunnen Travel Counsellors over ter wereld unieke ervaringen bieden. Door deze samenwerkingen kunnen Travel Counsellors ook direct schakelen met contactpersonen ter plaatse. Wij begrijpen dat je niet de hele wereld kent, dus advies van lokale deskundigen is van onschatbare waarde.

5. Travel Counsellors houden van hun werk

Voor veel Travel Counsellors is het geven van uitmuntende klantenservice hetgeen waar ze zo gepassioneerd over zijn. Uit ervaring weten wij dat tevreden Travel Counsellors zorgen voor tevreden klanten. Wij vroegen een Travel Counsellor wat haar nou zou blij maakt: “Bij mijn vorige baan werd mij verteld wat ik moest verkopen; en dan moest ik vooral verkopen wat het bedrijf wilde en niet per se wat de klant wilde. Ik besloot dat het tijd werd voor verandering en Travel Counsellor worden is de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb! Doordat ik nu vanuit huis werk kan ik er zijn voor mijn zoon en ook financieel heeft het mijn leven getransformeerd. Ik zou anders nooit het leuke leven hebben gehad wat ik nu heb! De studiereizen zijn geweldig, de ondersteuning is uitstekend en ik voel me gezegend om te kunnen doen wat ik altijd al heb willen doen binnen de reisbranche.”

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Contactgegevens