Loading...
Uitgelicht

5 redenen om een Travel Counsellor te worden

Overweeg je om te starten als Travel Counsellor? Hier vijf redenen waarom dit een goed idee is!

Altijd een eigen bedrijf willen runnen, maar geen idee waar je moet beginnen? Ben je bezorgd dat je misschien niet in staat bent om dit helemaal in je eentje te doen? Travel Counsellors biedt het beste van twee werelden. Je runt je eigen bedrijf én ervaart de ondersteuning van een gevestigd bedrijf.

Vijf redenen waarom het een goed idee is om je aan te sluiten bij Travel Counsellors:

1. Je eigen bedrijf, maar er nooit alleen voor staan door de 1800 vriendelijke en behulpzame collega’s wereldwijd.

Of je nu op zoek bent naar bestemmingsadvies, tips kunt gebruiken op het gebied van administratie of gewoon even gezellig wilt kletsten er is altijd een collega die je kunt bellen.

2. Een hoofdkantoor dat ondersteuning biedt op het gebied van business development, administratie, marketing en IT (en alles wat je nodig hebt!) en ook nog eens voelt als een familie.

Travel Counsellors voelt als een familie, die altijd klaar staat om elkaar te helpen. Wij zijn slechts een telefoontje van je verwijderd.

3. Trainingen die je helpen om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

Bij Travel Counsellors geloven wij in het voortdurend bijleren om zo de klant het beste te kunnen bieden. Hiervoor bieden wij trainingen aan, zowel op het hoofdkantoor als via webinars. Daarnaast worden er regelmatig studiereizen georganiseerd.

4. Een organisatie die zich voorbereid op de toekomst.

Met ons unieke boekingssysteem Phenix, zijn wij voorbereid op de toekomst en onafhankelijk van derden.

5. Tien jaar ervaring in het ondersteunen van succesvolle persoonlijke reisadviseurs.

Wij begrijpen dat de stap zetten tot het runnen van een eigen bedrijf zorgen met zich meebrengt. Voordat je je aansluit bij Travel Counsellors gaan we dan ook met je in gesprek. Hierbij nemen wij het hele proces met je door en nemen wij de tijd om al je vragen uitgebreid beantwoorden.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op