Loading...
Uitgelicht

6 Signalen die aangeven dat jij een goede Travel Counsellor zou kunnen zijn!

Als je je ooit hebt afgevraagd of jij het in huis hebt om als Travel Counsellor aan de slag te gaan, stop dan nu met twijfelen. Hier zijn 6 tekenen waar je op moet letten…

 1. Je hebt een passie voor reizen Oké, nogal logisch natuurlijk, maar nog steeds op nummer 1… Alle Travel Counsellors delen een enorme liefde voor reizen. Travel Counsellors geeft je de mogelijkheid om beloond te worden voor het harde werk dat je doet, zonder afstand te doen van het stukje dat jou verslaafd maakte: het creëren van op maat gemaakte ervaringen voor jouw klanten.

 2. Je zet die extra stap Wil je persoonlijke relaties opbouwen met je klanten en deins je er niet voor terug om net even dat stapje extra te zetten om je klanten precies die reis te kunnen geven waar ze van dromen? Dan heb jij Travel Counsellors net zo hard nodig als wij jou! Omdat je de baas bent over je eigen targets, deadlines, werkuren en commissie, kun je in elke boeking zoveel moeite steken als je zelf wilt.

 3. Je wilt je beloond voelen Bovendien weet je als Travel Counsellor dat de extra inspanning die je doet om elke boeking te perfectioneren niet alleen je klanten helpt; ook jij plukt er de vruchten van. Omdat jij je eigen baas bent, zijn er geen grenzen aan hoeveel jij kunt verdienen. Een Travel Counsellor verdient gemiddeld 10% meer dan een reisadviseur in de retail.

 4. Je hebt een ondernemersgeest Je eigen onderneming opbouwen is hard werken, zelfs met onze hulp. Dus het is belangrijk dat jij jezelf kunt motiveren en gedreven bent om te slagen. Uiteraard ben je als Travel Counsellor niet helemaal alleen: je wordt ondersteund door ons TC Care Team, onze IT-, IATA- en marketingafdelingen staan altijd voor je klaar, je hebt je eigen Business Development Coach en maakt gebruik van ons geavanceerde boekingssysteem.

 5. Je wilt een carrière die in je leven past Een van de grootste voordelen van Travel Counsellor worden, is de flexibiliteit en vrijheid die het geeft. Je bepaalt zelf je werkuren waardoor de verdeling tussen werk en privé beter in balans is. Veel Travel Counsellors werken op de tijden dat hun kinderen op school zitten, maken ’s middags tijd vrij om hen op te vangen en halen de uurtjes ’s avonds weer in. Maar je hoeft geen ouder of verzorger te zijn om te profiteren van de flexibiliteit als Travel Counsellor; waar je ook tijd voor wilt maken, jij bent de baas.

 6. Je wilt onderdeel zijn van een bedrijf dat jouw waarden deelt Bij Travel Counsellors zijn we er trots op dat we anders werken. We stellen onze mensen centraal bij alles wat we doen en onze klanten komen altijd eerst. En dat werpt zijn vruchten af. 96% van onze klanten zegt dat ze hun Travel Counsellor zouden aanbevelen bij vrienden en familie.

Waarom is het een goed idee om je aan te sluiten bij Travel Counsellors?

 • Je eigen bedrijf, maar er nooit alleen voor staan door de 1900 vriendelijke en behulpzame collega’s wereldwijd.
 • Een hoofdkantoor dat ondersteuning biedt bij alles wat je nodig hebt en altijd slechts één telefoontje van je verwijderd is.
 • Trainingen die je helpen om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Wij bieden trainingen aan, zowel op het hoofdkantoor als via webinars. Daarnaast worden er regelmatig studiereizen georganiseerd.
 • Een reisonderneming die zich goed voorbereidt op de toekomst. Met ons unieke boekingssysteem Phenix zijn wij onafhankelijk van derden.
 • Travel Counsellors heeft ruim 29 jaar ervaring in het ondersteunen van succesvolle persoonlijke reisadviseurs.