Loading...

Een kijkje in de keuken

Persoonlijke ervaringen, inspirerende verhalen, blogs, nieuwtjes…

En nog veel meer, lees je hier.

"Ervaren reisexpert steeds waardevoller"

Uitgelicht

Ik merk dit natuurlijk dagelijks en zie in de 14 jaar dat ik bezig ben met succesvolle Travel Counsellors de trend heel duidelijk, maar altijd goed om het bevestigd te zien door een onderzoek. De toekomst is goed voor de reisexpert.

Travel Counsellors sluit boekjaar af met flinke groei

Nieuws

Op 31 oktober liep het boekjaar af voor Travel Counsellors en de afgelopen weken werd dan ook de balans opgemaakt. Travel Counsellors Nederland maakte een gestage groei in sales door van 12% ten opzichte van het vorige financiële jaar.

"The revival of the Travel Agent"

Uitgelicht

In tegenstelling tot het thema van PUNCH “The revival of the Travel Agent” is Fred van mening dat de agent wel uitsterft.

Travel Counsellors speelt in op nieuwe wetgeving pakketreizen

Nieuws

Travel Counsellors werkt al jaren met haar eigen in-house dynamic packaging systeem Phenix. Eind september heeft er een update plaatsgevonden van het systeem. Phenix verwerkt sindsdien automatisch de nieuwe wetgeving rondom de pakketreizen.

Imago

Uitgelicht

Eerlijk gezegd: ik moest even denken aan Jan’s Favoriete Reisagente, toen ik een zeer ervaren en alom gekende vrouwelijke reisadviseur tegen het lijf liep, op een workshop waar verschillende tour operators en andere leveranciers hun producten voorstelden.

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op