Loading...
Sijthoff Lounge Hero image
Nieuws

Cijfers Travel Counsellors vrijwel terug op oude niveau

Travel Counsellors ziet de afgelopen weken een enorme stijgende lijn in het aantal boekingen, omzet en de boekingswaarde. Voornamelijk de bestemmingen Spanje (Canarische Eilanden), de Griekse eilanden en Curaçao zijn populair voor komende zomermaanden. De omzet voor vakantiereizen is maar liefst met 96% gestegen ten overstaan van dezelfde periode in 2019 en de gemiddelde boekingswaarde is 18% hoger.

Travel Counsellors zag deze stijgende lijn voornamelijk ontstaan toen de eerste tekenen van de aanpassingen in het reisbeleid in zicht kwamen. Er ontstond een piek toen deze versoepelingen ook daadwerkelijk waren doorgevoerd. De organisatie is hiermee qua boekingen en omzet bijna terug op het oude niveau.

Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors: “Het is geweldig om weer te kunnen doen waar wij goed in zijn; de klant adviseren, de mooiste reizen uitstippelen en die persoonlijke service bieden waar wij voor staan. De cijfers blijven maar stijgen de afgelopen periode, iets waar we zo lang op hebben gewacht. De consument wil weer reizen en uit onze cijfers blijkt dat de consument wat te besteden heeft. Dit zetten ze graag in voor een mooie, kwalitatieve vakantie en dat is nu precies wat wij hen kunnen bieden.”

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op