Loading...
Nieuws

Travel Counsellors krijgt een 8.7 voor de eerste virtuele conferentie

Vorige maand vond de eerste virtuele conferentie van Travel Counsellors Nederland en België plaats via een livestream uit het Van der Valk Hotel in Tiel. Het doel van de conferentie was de reisadviseurs informeren, inspireren en motiveren. Aan de ruim 160 deelnemende Travel Counsellors is gevraagd een enquête in te vullen over de conferentie en de resultaten zijn positief. De conferentie in het geheel kreeg maar liefst een 8.7.

Feedback als erg goed, professioneel, inspirerend, fenomenaal, afwisselend, zeer interessant, verrassend, en indrukwekkend voerden de boventoon. Ook het thema Samen Sterk sloeg goed aan; heel toepasselijk, bracht veel positiviteit, goed overgebracht, alles omschrijvend, past absoluut in de TC family en hoopvol. De 15 sprekers van het hoofdkantoor in Den Haag, de 4 sprekers van het hoofdkantoor uit Engeland en de 10 Travel Counsellors die aan het woord waren scoorden een 8.7 voor hun input. Gastspreker Floortje Dessing kreeg maar liefst een 9 voor haar aandeel.

Het avondprogramma had een informele setting met een muziekquiz, verhalen uit de Travel Counsellors community en een online borrel en scoorde het cijfer 8.5. De reacties van de Travel Counsellors op het avondprogramma waren als volgt: hilarisch, grandioos, genoten, hardop lachen en super gezellig.

Natuurlijk was er ook opbouwende kritiek, iedereen was het over één ding eens; volgend jaar gewoon weer live in plaats van online. Daar gaat Travel Counsellors dan ook graag van uit.

General Manager Travel Counsellors Milka van Dam: “Geweldig om de feedback op de conferentie te lezen. Een tijd geleden besloten we, na het event twee keer verplaatst te moeten hebben, in maart 2021 gaat de conferentie hoe dan ook door. Het neerzetten van een online conferentie was nieuw voor ons en zeker in deze tijd een uitdaging. Dat het zo goed uitgepakt heeft en dat wij de Travel Counsellors in hun huiskamer hebben weten te raken is iets om trots op te zijn. Samen met het team op kantoor, de Travel Counsellors en een aantal van onze partners hebben we dit kunnen realiseren. Zij hebben wat mij betreft deze mooie feedback dik verdiend!”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op