Loading...
Nieuws

De kracht van de Travel Counsellors community

Travel Counsellors zijn geen concurrenten van elkaar. Ze helpen elkaar waar kan. Deel uitmaken van een internationale community zorgt ervoor dat je kennis kan opdoen van Travel Counsellors wereldwijd. Hieronder een prachtig voorbeeld.

Maggie due Toit is een Zuid-Afrikaanse Travel Counsellor. Een klant van haar was op zakenreis in België. Haar klant is ernstig ziek en de reis eiste zijn tol. Met spoed moest er een plek gevonden worden waar de klant tot rust kon komen.

Maggie deed een beroep op de internationale community. Nicky Tritsmans, een Travel Counsellor in België, reageerde en bood haar hulp aan. Nicky pleegde enkele telefoontjes om een hotel te vinden in de buurt van het station waar de klant, de 7 uur wachttijd tot de trein zou vertrekken, zou kunnen overbruggen. De lokale kennis en contacten van Nicky waren goud waard. Nicky belde niet alleen, maar ze maakte ook de boeking namens Maggie en de klant.

Het is de internationale community dat Travel Counsellors zo uniek maakt. Dit voorbeeld demonstreert hoe iedereen samenwerkt om de allerbeste klantervaring te leveren. Als je ook deel wilt uitmaken van de internationale Travel Counsellors community, neem dan contact met ons op.

Ook een Business Travel Counsellor worden?

Natuurlijk is het een grote beslissing om eigen baas te worden. Daarom staan wij klaar met raad en daad! Neem contact op met onze collega's via 070-3141831.

Stuur ons een e-mail