Loading...
Woman with laptop
Nieuws

Eerste editie Travel Counsellors Partner Show groot succes

Afgelopen donderdag 27 januari 2022 vond de eerste editie van de TC Partner Show plaats, live vanuit de Travel Counsellors studio in Den Haag. Tijdens deze informatieve middag deelden zes leveranciers van Travel Counsellors hun verhaal en brachten ze de reisadviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De dag werd afgesloten met een inspirerende webinar van auteur en spreker Joseph Oubelkas. De Travel Counsellors volgden de show vanuit huis en konden live in de uitzending vragen stellen.

140 Travel Counsellors zagen een gevarieerde groep aan partners schitteren op beeld; van tour operators en airlines tot bestemmingen. Het Commercial Team van Travel Counsellors gaf een update over de nieuwe leveranciers die het afgelopen jaar zijn aangesloten bij de organisatie.

Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors, hostte de middag: “Het doel van de TC Partner Show was de Travel Counsellors nog een extra boost te geven en klaar te stomen voor de drukke boekingsperiode die al volop in gang is gezet. Om zowel nieuwe partners als leveranciers waar wij al jarenlang een waardevolle band mee ervaren, naast mij op de bank te hebben in de studio voelde goed. Het enthousiasme van onze leveranciers spatte letterlijk van het scherm af. Dankbaar ben ik voor de bijdrage die zij hebben geleverd. Hier was de webinar van Joseph een ongelofelijk mooie aanvulling op.”

Joseph Oubelkas is nadat hij in 2017 sprak op de jaarlijkse Travel Counsellors Conferentie een graag geziene gast binnen de organisatie. Met zijn indrukwekkende verhaal wist hij de Travel Counsellors een enorme motivatie boost te geven.

Travel Counsellor Suzanne Boekee: “Wat een mooie, inspirerende middag! Ook Joseph was geweldig, dat kwam echt binnen. Het was super georganiseerd.”

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op