Loading...
Nieuws

Eerste groep Travel Counsellors geslaagd voor Travel Academy

De eerste vijf Travel Counsellors hebben het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen en zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland en België, is zelf nauw betrokken bij de Travel Academy. Hij heeft persoonlijk deze eerste groep ondernemers begeleid en gecoacht. Fred van Eijk: “Ik ben supertrots op deze groep. Gedreven ondernemers die met vertrouwen in de kracht van Travel Counsellors en in zichzelf het roer hebben omgegooid. Na 32 weken intensief trainen zijn ze volwaardig reisadviseurs en hun verkoopcijfers reeds veel belovend voor een succesvolle toekomst.”

De Travel Academy is speciaal ontworpen voor kandidaten zonder ervaring in de branche, maar met een passie voor reizen en een sterke drive om te ondernemen. In de afgelopen 32 weken hebben ze intensieve trainingsdagen op het hoofdkantoor in Den Haag gevolgd evenals vele online trainingsmodules.

Travel Academy Travel Counsellors Marinka van Dijk: “Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de Travel Academy. De eerste twee weken waren vermoeiend maar geweldig leuk. Wat een inspiratie heb ik daar van gekregen! Daarna hadden we nog twee keer een aantal terugkomdagen waar ik me van tevoren heel erg op verheugde. Het was toch weer even een reünie met je studiegenoten. Ook de wekelijkse Skype calls waren erg waardevol. Als we vragen hadden (en die hadden we natuurlijk) werden we op onze wenken bediend met waardevolle informatie en handige tips. De e-learnings waren goed te doen en de eindopdracht was een hele leuke afsluiter. Ik raad iedereen deze opleiding aan! Het is niet alleen heel leerzaam, maar ook superleuk.”

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Contactgegevens