Loading...
Uitgelicht

Geen verborgen kosten

Bij Travel Counsellors staat ‘Care’ en ‘With us it’s personal’ hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen en je kunt focussen op de dingen die je echt belangrijk vindt. Onze ondersteuning is hier dan ook volledig op gericht. Travel Counsellors geeft je alle tools en ondersteuning die je nodig hebt, zo vaak als je het nodig hebt, zonder meerkosten.

Marketing

We bieden een ruim aanbod aan marketingtools, van drukwerk tot aan digitale tools. Het creatieve en enthousiaste marketingteam staat klaar om je te helpen en adviseren waar nodig. Is marketing helemaal jouw ding? Dan kun je je lol op met online en offline marketing met tools als Canva Pro en ons Contact Centre, waar je zelf nieuwsbrieven kunt creëren. Gaat je hart niet direct sneller kloppen van marketing? Ook dan zijn we er voor je, met vele kant en klare templates, content creatie en tips. Zowel van het Canva Pro account, als je persoonlijke website, de marketingondersteuning, trainingen en nog veel meer, kun je kosteloos en onbeperkt gebruik maken.

IT

Is je laptop kapot? Werkt er iets niet naar behoren? Ons IT-team staat 24/7 klaar om je computerproblemen op te lossen. Wel zo prettig als je midden in een boeking zit!

Operationele ondersteuning

Wij geven tickets voor je uit, nemen veel administratieve taken uit handen, hebben een IATA-afdeling om je te ondersteunen met vluchten en een Duty Office voor noodgevallen. Kortom we zijn er voor je, ook buiten kantooruren om. Wij begrijpen dat je een passie hebt voor het samenstellen van reizen, niet voor administratieve werkzaamheden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het GFG. Zo weet de klant dat hij of zij met financiële zekerheid een boeking bij je neer kan leggen.

Persoonlijke ondersteuning

Travel Counsellors stelt de mens centraal bij alles wat we doen. Als onderdeel van de Travel Counsellors community kom je in contact met gelijkgestemde reisprofessionals en ondersteunen we jou zowel persoonlijk als professioneel. Jouw business development coach zal je helpen jouw dromen te verwezenlijken en je voorzien van trainingen en één-op-één coaching.

Aansprakelijkheid

Wij dragen de aansprakelijkheid voor je. Dit betekent dat, mocht er onverhoopt iets mis gaan met de klant op bestemming, jij niet hoeft op te draaien voor de kosten. Je gaat er natuurlijk niet vanuit, maar met de duizenden klanten die we jaarlijks op reis sturen, kan er altijd wat mis gaan. Hier ben jij bij Travel Counsellors dus niet persoonlijk aansprakelijk voor. Hierin zijn we uniek!

Technologie

Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren en innoveren en elke keer net dat stapje extra te zetten. Dat zie je ook terug in onze technologie. Ons dynamic packaging systeem, genaamd Phenix, is hier een goed voorbeeld van. Phenix zorgt er niet alleen voor dat je binnen enkele minuten reizen kunt samenstellen, maar ook voor een uitgebreid klantrelatiebeheersysteem. Tools als de myTC-app zorgen ervoor dat je de klant nog beter kunt bedienen.

Kom langs en drink vrijblijvend een kop koffie met ons. Geef ons de kans om jou te laten zien hoe we jou kunnen ondersteunen en waarom we het beste aanbod hebben.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op