Loading...
Nieuws

Grootste internationale Travel Counsellors Conferentie ooit

Den Haag - 24 november 2023 - Het Manchester Central Convention Centre was het episch centrum van de grootste internationale conferentie ooit georganiseerd door Travel Counsellors, afgelopen weekend. Met een indrukwekkende opkomst van meer dan 1.750 vertegenwoordigers wereldwijd, waaronder Travel Counsellors, partners, hoofdkantoorcollega's en meer dan 200 leveranciers, kan deze editie van de conferentie als uiterst succesvol worden beschouwd.

Onder het overkoepelende thema 'One Team' vierde het evenement de gezamenlijke inzet en toewijding van Travel Counsellors aan elkaar, hun leveranciers en klanten. De focus lag op het creëren van buitengewone reiservaringen, het demonstreren van een ongeëvenaard niveau van persoonlijke service en het herdefiniëren van het begrip 'persoonlijk' in de reisindustrie. CEO Steve Byrne benadrukte het belang van personalisatie en de levering van uitstekende klantenservice, waarbij een substantiële investering van 10 miljoen pond in technologie is gepland voor het komende jaar om Travel Counsellors nog beter in staat te stellen uitzonderlijke service te bieden met een persoonlijke touch in het digitale landschap.

Het evenement verwelkomde de triomfantelijke terugkeer van de beroemde presentator Vernon Kay en een indrukwekkend aantal externe sprekers, waaronder presentatrice en auteur Fearne Cotton, ondernemer Sara Davies MBE, gastheren van de High Performance Podcast, presentator Jake Humphrey, auteur Damian Hughes, Chris Brindley MBE en voormalig rugbyspeler van Engeland Maggie Alphonsi MBE. Het evenement werd op zondag afgesloten met nog meer externe sprekers, waaronder voormalig Paralympisch zwemster Ellie Simmonds OBE, documentairemaker en journalist Louis Theroux en Mike Finnigan. De aanwezigen werden vermaakt door het indrukwekkende Ibiza Symphony Orchestra en verrast door optredens van zowel Tony Hadley als Becky Hill.

CEO Steve Byrne verklaarde: “Onze gemeenschap bouwt een blijvend bedrijf. We kunnen blijven winnen door technologie en de kracht van de gemeenschap te combineren om te zorgen als niemand anders en het allerbeste te zijn dat we kunnen zijn. Onze strategie is gebouwd op drie kernprincipes: het aantrekken van gelijkgestemde talenten in de gemeenschap, het handhaven van onze leidende prestaties en profiteren van de mogelijkheid voor groei in ons bedrijf, en tot slot, verdere investeringen in technologie om ons nog beter te maken terwijl we een menselijke touch behouden.”

Een hoogtepunt van het weekend was het altijd terugkerende galadiner op zaterdagavond, waar buitengewone bijdragen binnen de Travel Counsellors gemeenschap werden erkend en gevierd, naast een scala aan entertainment. Travel Counsellor Caroline van Huigenbos ontving de award voor de beste Travel Counsellor Nederland, terwijl Travel Counsellor Sandra van den Esschert de award voor de beste Travel Counsellor België in ontvangst mocht nemen.

Travel Counsellor Caroline van Huigenbos: “Ja, ik heb weer mogen winnen! Supertrots ben ik. Dit is een bekroning op mijn werk. Op de avond zelf was het superspannend en eigenlijk besef je het niet. Pas als je een dag later even stil zit en iemand zegt: dit is echt heel knap en bijzonder. Dan pas dringt het tot je door. De award staat bij mijn collectie op het kantoor en we gaan gewoon weer verder, want het mooiste van alles vind ik de Travel Counsellors community, een fantastische club met positieve vooruitstrevende mensen, en het organiseren van reizen. Ontzorgen en regelen zit gewoon in mijn DNA.”

Travel Counsellor Sandra van den Esschert: “Wat was het weer een eer om het podium op te mogen lopen als beste Travel Counsellor van België tijdens het galadiner op onze jaarlijkse conferentie in Manchester. Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel mooie reizen mogen boeken waar ik mijn zeer gewaardeerde klanten enorm voor wil bedanken. Trots en dankbaar voor al het vertrouwen in mij. Benieuwd waar we in 2024 allemaal naartoe gaan reizen.”

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op