Loading...
Het leven van een TC

“Ik werk met ontzettend veel plezier”

Elize won tijdens de Travel Counsellors Conferentie afgelopen maart de Klanttevredenheid Award. Een hele prestatie! Hoe ze dat heeft gedaan? We vroegen het haar.

“Het winnen van deze award geeft erkenning, het maakt mij blij en trots!

Een geheim heb ik niet, ik denk dat mijn spontaniteit en enthousiasme goed werken. Ik werk met ontzettend veel plezier, het gaat eigenlijk vanzelf. Het is vrij simpel; hard werken, proberen gefocust te blijven en zelf mooie reizen maken naar steeds weer andere bestemmingen, zodat je uit eigen ervaring kan vertellen. Oprechte vriendelijkheid, enthousiasme en belangstelling naar de klanten is heel belangrijk. Ik hou van mensen, ik vind mensen leuk en interessant, ik doe gewoon mijn best om het mensen naar de zin te maken en ben er vanaf het begin fulltime mee aan de slag gegaan. Ik vind het oprecht een heel groot feest om dit werk te doen, ik denk eigenlijk dat ik verslaafd ben. Dat voelen klanten denk ik, vandaar de hoge tevredenheid.

Daarnaast biedt Travel Counsellors letterlijk ALLES om mij, en daarmee ook mijn klanten, te ondersteunen. De helpdesk, de altijd geduldige en bereidwillige hulp die ik vanuit het hoofdkantoor Den Haag ervaar, de leveranciersdagen, de conferenties, de marketingspullen, het geweldige eigen boekingssysteem Phenix, het onvoorwaardelijke familiegevoel en nog veel meer.

Ik ben vanuit een boekhoudkantoor op een reisbureau beland om daar één dag in de week administratie te doen. Ik vond het allemaal erg leuk en interessant en toen de eigenaar van het reisbureau na een jaar vroeg of ik bij hem wilde komen werken, heb ik dat zonder twijfel aangenomen. Toen ik Travel Counsellors tegen kwam had ik 20 jaar reisbureau-ervaring. Op het reisbureau was het inmiddels erg rustig en was het vooral gezellig, het werd een baan met weinig uitdaging en ik had het gevoel dat ik meer in mijn mars had. Door een collega ben ik uiteindelijk op gesprek gegaan in Den Haag en wist ik meteen dat ik dit wilde gaan proberen. Ik heb toen ontslag genomen en bij de start nam ik me voor om er het eerste jaar keihard mee aan de slag te gaan om te zien of het voor mij zou werken. Dat deed ik en na 15 maanden had ik de Gold-status (top 10% van de beste Travel Counsellors ter wereld) te pakken!

Mocht je dit lezen en denken “dit is iets voor mij”, zou ik zeggen: niet twijfelen en gewoon doen!“

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op