Loading...
Het leven van een TC

“Je bent onderdeel van een fijn bedrijf”

Travel Counsellor Christina was begin 2020 toe aan een nieuw avontuur, nadat zij in 1998 begon als reisleidster, daarna voor vijf jaar de reisbranche verliet en weer terug keerde voor dertien jaar als cruisespecialist. Ze is uiteindelijk in de zomer 2020 als Travel Counsellor gestart. Wij vroegen haar naar haar ervaringen:

“Ik hoorde in 2013 voor het eerst van Travel Counsellors. Ik was op studiereis en kwam in gesprek met een Travel Counsellor. Dat klikte en ik heb daarna zelfs een rondreis Bali en Colombia bij de desbetreffende Travel Counsellor geboekt! Zij maakte mij enthousiast om mij ook aan te sluiten bij Travel Counsellors, maar op dat moment was ik daar nog niet aan toe. Travel Counsellors is altijd wel in mijn hoofd blijven hangen en uiteindelijk heb ik dus ongeveer zeven jaar later de stap gezet.

Mijn eerste indruk van Travel Counsellors tot nu toe is dat ik het een mooi en professioneel bedrijf met gepassioneerde mensen. Je merkt dat men onderling een sterke band heeft. Door de corona periode heb ik nog niet veel mensen leren kennen, omdat er bijvoorbeeld geen ‘live’ bijeenkomsten waren of studiereizen. Nu komt dat gelukkig weer op gang en heb ik al twee bijeenkomsten gehad en mijn eerste studiereis met een aantal Travel Counsellors gemaakt. Heel erg leuk allemaal!

De opbouw van mijn onderneming gaat super goed. Vanaf het najaar kwamen er steeds meer aanvragen binnen en nu is het echt een volledige full time job geworden. Ik kom zelfs tijd te kort nu!

Als je er klaar voor bent en er in gelooft, zou ik zeker de stap maken om Travel Counsellor te worden. Je komt bij een mooi bedrijf terecht met gedreven mensen die je allemaal warm opvangen. Er wordt ook veel georganiseerd voor de Travel Counsellors, zoals diverse webinars, studiereizen, bijeenkomsten etc. Je voelt echt dat je onderdeel bent van een goed en fijn bedrijf in alle opzichten.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op