Loading...
Het leven van een TC

Jeroen Adriaenssens en Tom Vleugels eerste Belgische Travel Counsellors met Gold status

Met gepaste trots kunnen we de eerste Gold Travel Counsellors in België aankondigen. Tom Vleugels en Jeroen Adriaenssens hebben als eerste duo in Nederland & België de felbegeerde ‘gouden status’ weten te behalen. Hiermee behoren ze tot de top 10% van de 1800 Travel Counsellors wereldwijd met de hoogste omzet en commissie.

In 2016 gingen deze twee oud-studenten Toerisme van start als Travel Counsellors. Jeroen met een achtergrond als reisagent en als inside sales bij een Amerikaanse luchtvaart-maatschappij. Tom als sales representative bij een Aziatische luchtvaartmaatschappij. Zij vonden elkaar terug op een punt in hun leven waar ze allebei iets wilden doen met hun ervaring die ze hadden opgedaan. Ze kozen voor Travel Counsellors, een concept dat hun visie volgt: een persoonlijke service, zelfstandig werken en de hele wereld kunnen aanbieden aan hun klanten. Na minder dan 4 jaar slaagden zij in hun opzet om de Gold status te bereiken.

Jeroen en Tom: “Wij zijn heel blij dat we deze mijlpaal samen bereikt hebben als duo. In onze eigen persoonlijke stijl dicht bij onze klanten proberen we elke dag een nieuwe stap te zetten in ons succesverhaal. De juiste klanten vinden die passen bij onze visie is een uitdaging die we niet uit de weg gaan. Wij geloven rotsvast in de toekomst van zelfstandige reisagenten en in de toegevoegde waarde van ‘travel as service’.

Managing Director en oprichter Travel Counsellors Nederland & België Fred van Eijk: “Ik heb grote waardering voor Tom en Jeroen en feliciteer beiden van harte. Echte ondernemers die zeer professioneel en met volle aandacht voor hun vele klanten zorgen. Doelgericht, ambitieus en ze verliezen de work/life balance niet uit het oog.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op