Loading...
Verhalen

Klantervaringen

“Ik ben onder de indruk van de kennis, de persoonlijke benadering, het meedenken en het realiseren van de plannen.”

“Onze honeymoon was echt fantastisch!!! Zo lekker om even weg te gaan, niets te hoeven en gewoon alleen maar te relaxen. Precies wat we nodig hadden! We hebben volgens mij vooral in de pool bar gezeten, het hotel was echt super relaxt. Het eten was goed...”

“Onze vakantie op Lanzarote is helaas al weer 2 dagen voorbij. Gelukkig was alles goed geregeld door onze Travel Counsellor en is alles volgens planning gegaan vanaf het begin t/m het einde. Bedankt!”

“Nadat ik had aangegeven wat mijn wensen waren voor mijn verblijf in Zuid-Afrika, heeft mijn Travel Counsellor snel en adequaat twee voorstellen uitgewerkt en aan mij voorgelegd. Dit is snel, prettig en competent gebeurd. Ik stel de persoonlijke benadering zeer op prijs. Het verloop van de reis ging vlekkeloos en heeft volledig mijn verwachtingen beantwoord. Zeer aan te bevelen!”

“Onze Travel Counsellor heeft ons super geholpen! We kijken ontzettend uit naar onze vakantie!!”

“Super service en geduld. We hebben onze Travel Counsellor dan ook doorgegeven aan diverse vrienden en familie.”

“Onze Travel Counsellor was heel snel, duidelijk en efficiënt. Geweldig hoe accuraat hij onze wensen interpreteerde en vertaalde in een heel passende vakantie. We zijn inmiddels terug uit Winterberg en hebben genoten. Heel veel dank en graag tot een volgende keer.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op