Loading...
Nieuws

Leveranciersdag Travel Counsellors groot succes

Donderdag 6 september vond de Nederlandse en Belgische leveranciersdag van Travel Counsellors plaats in het Van der Valk Hotel Tiel. Ruim 120 Travel Counsellors kwamen bijeen om 22 leveranciers te bezoeken, up-to-date te blijven en kennis uit te breiden.

’s Ochtends vroeg stroomde het vol met enthousiaste leveranciers die hun plekje innamen. De aanwezigen leveranciers waren Alitalia, Barcelo Hotel Group, Buro Scanbrit, Disneyland Paris, Etihad Airways, Hurtigruten, Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme, Live2Travel, Mauritius (Aviareps), Obeo Travel (DMC IJsland & Namibië), Oad Reizen, Visit Rwanda (Travelproof), Prom Peru (Interface Tourism), Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (Travelproof), Riksja Retail, Tasman Travel / Uniek Afrika, Thai Airways, Travelport, TUI Groups & Incentives, Verkeersbureau Costa Rica (USP Marketing PR), Visit Portugal en Visit Oman (Aviareps).

Tijdens de leveranciersdag werd tevens een event georganiseerd voor geïnteresseerden die overwegen Travel Counsellor te worden. Na een korte informatieve presentatie kregen zij de mogelijkheid om vragen te stellen en aansluitend mee te borrelen met de Travel Counsellors en hoofdkantoorcollega’s. Een mooie mogelijkheid om meer te weten te komen over de organisatie en de sfeer te proeven!

Paul de Roo: *“Vanuit Partnership Relations zijn de leveranciersevenementen een belangrijk onderdeel van onze samenwerking. Met veel leveranciers, zowel in binnen- en buitenland, hebben we reeds een jarenlange samenwerking. Aan die samenwerking hechten we vanuit Travel Counsellors veel waarde. Met deze evenementen bieden wij onze partners het podium om kennis en ervaringen te delen met al onze Travel Counsellors. Tevens is het een goed moment om informeel bij te praten en de relaties te verstevigen. We hebben dit jaar voor het eerst tijdens de leveranciersdag ook een recruitment evenement georganiseerd en dat is goed bevallen. De geïnteresseerden werden geïnformeerd over het opstarten van een eigen reisonderneming en werden tijdens de borrel direct ondergedompeld in de familiaire sfeer van Travel Counsellors.” *

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op