Loading...
Uitgelicht

Leveranciersdag Travel Counsellors opnieuw een groot succes

Donderdag 22 september 2022 vond de Nederlandse en Belgische Leveranciersdag van Travel Counsellors plaats in het Van der Valk Hotel Almere. Ruim 110 Travel Counsellors kwamen bijeen om 21 leveranciers te bezoeken, up-to-date te blijven en kennis uit te breiden.

’s ochtends vroeg stroomde het vol met enthousiaste leveranciers die hun plekje in namen. De aanwezigen leveranciers waren Abu Dhabi, Avilla Reizen, Casita Travel, Catalan Tourist Board, Curacao Resorts & Excursions, Estonian Tourist Board, Etihad, Euram, Europcar, Formentera Tourism Board, Golden Rock resort, Icelandair, Interhome, Jan Tourism Consultancy, MSC Cruises, Norske Noorwegen Reizen, Overtocht.nl, Renaissance Wind Creek Aruba & Curaçao Resort, Suncamp,TAP Air Portugal en Visit Portugal.

De informatieve sessies werd afgesloten met een gezellige borrel voor de Travel Counsellors en de leveranciers, waar de Travel Counsellors de kans hadden om gezellig bij te praten met de leveranciers met elkaar onder het genot van een kleine versnapering.

Tijdens de Leveranciersdag werd er dit jaar voor de eerste keer een diner aan toegevoegd, na een lange dag vol meetings met diverse partners was er ook quality time voor en met elkaar. Onze goede partners Etihad en Abu Dhabi Department of Culture and Tourism werkten hier graag aan mee en waren beiden de hosts van deze bijzondere avond. Etihad is zowel voor onze zakenreizigers als vakantiegangers al jaren een zeer belangrijke partner. Abu Dhabi en Travel Counsellors gaan de banden versterken en deze aantrekkelijke bestemming meer onder de aandacht brengen van de reisadviseurs en hun klanten.

Danielle Goedkoop van Euram: “Het was een geweldige leveranciersdag. De organisatie was zoals altijd tiptop in orde en het was fijn om iedereen weer te ontmoeten. Ik heb goede gesprekken gehad met de Travel Counsellors en was blij met hun positieve reacties op mijn verhaal.”