Loading...
Uitgelicht

Marketingtools

We besteden dagelijks de nodige zorg aan ons uiterlijk voor we naar het werk vertrekken of naar een date. We zijn ons bewust van eerste indrukken wanneer we gaan solliciteren voor een nieuwe job of voor de eerste keer kennis maken met onze schoonouders.

Dat is exact wat een bedrijf doet! Het uiterlijk is ons brand en onze marketing helpt ons de juiste indrukken over te brengen op ons publiek, de reiziger.

The Basics Bij Travel Counsellors helpen we onze reisadviseurs om hun beste beentje voor te zetten in de wereld. Ze worden bij opstarten voorzien van een professioneel uitziende webpagina, we helpen hen de nodige social media op te zetten en maken leuke en duidelijke visitekaartjes voor hen aan.

Offline Marketing Maar daar blijft het niet bij! Omdat de Travel Counsellor een zeer persoonlijke band heeft met zijn/haar klant willen we tussen de reizen door ook zorgen voor inspiratie. Dit doen we aan de hand van ons kwartaal magazine “We love Travel”, een inspiratiemagazine boordevol ideeën voor kleine en grote reizen. We hebben ook reeds een aantal specials verzorgd over huwelijksreizen, Cruise en business & incentive reizen.

Het magazine kan zelfs gepersonaliseerd worden met op de editor pagina een foto van de Travel Counsellor zelf met de nodige contact gegevens.

Online Marketing Data is hoe langer hoe belangrijker wanneer het over marketing gaat. Onze verschillende systemen (CRM, boekingsengine, statistieken) communiceren met elkaar zodat de Travel Counsellor over de nodige informatie beschikt om relevante info door te sturen aan zijn/haar klanten.

De klant kan via MyTC app zijn/haar voorkeuren doorgeven zodat de Travel Counsellor perfect weet welke info hij kan bezorgen aan die klant.

In onze marketing module zetten we iedere week een nieuwe mailing klaar die met enkele clicks makkelijk kan doorgestuurd worden naar een selectie van of de hele database. Maar de TC kan ook heel makkelijk zelf aan de slag met het uitsturen van professionele mailings en e-cards. De templates zijn simpel in te vullen met tekst en een ruime keuze uit foto’s maken het tot een mooie geheel.

Ook op social media zorgen we voor de nodige inspiratie via de “We love Travel – Travel Counsellors” pagina. De Travel Counsellors kunnen deze posts delen op hun eigen pagina om hen zo van hun beste kant te laten zien aan hun contacten.

Heb je interesse om Travel Counsellor te worden en wil je een demo van onze systemen, neem dan snel contact met ons op!

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op