Verhalen

Meet the team

Een hoofdkantoor dat ondersteuning biedt op het gebied van Business Development, administratie, IATA, marketing en IT (en alles wat je verder nodig hebt!) en ook nog eens voelt als een familie. Wij zijn altijd slechts één telefoontje van je verwijderd. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor uitleg en advies, maar ook om even te sparren. Wij stellen graag een klein gedeelte van het team aan je voor:

Andre Passet, IT and Network Support: “Ik neem al je IT-problemen uit handen” “Met 12 jaar werkervaring op IT-gebied, waarvan 8 bij Travel Counsellors, heb ik voor alles wel een oplossing. Je kunt mij bellen voor problemen met je laptop, systemen of voor advies. Ik kijk met je mee, zoek een oplossing en werk het van A tot Z voor je uit. Wanneer ik ‘s avonds mijn laptop dichtklap, ga ik graag uit eten of ontdek ik steden in het prachtige Nederland. Buiten Nederland maak ik graag rondreizen, er is zo veel te zien op de wereld.”

Wendy Verboon, TC Care Team: “Ik ben je graag van dienst” “Sinds oktober 2010 werk ik bij Travel Counsellors, wat mij betreft het leukste bedrijf van Nederland! Wij op de TC Care afdeling zijn de eerste die de Travel Counsellor aan de lijn krijgt. De vragen zijn dus heel divers. Voor een gezellig praatje sta ik altijd open, de Travel Counsellors voelen immers bijna als familie. In januari 2016 is mijn dochter Sara geboren, hierna ben ik 3 dagen gaan werken. Op deze dagen ben ik je graag van dienst!”

Jos van Doren, Commercial Executive: “Ik word mister Phenix genoemd” “Sinds maart 2014 ben ik werkzaam bij Travel Counsellors, allereerst gestart bij het TC Care Team, later betrokken bij verwerking van contracten. Ons boekingssysteem Phenix werd meer en meer een groter onderdeel van mijn werkzaamheden met de focus op het verzorgen van trainingen en betrokkenheid bij Phenix-projecten. In mijn vrije tijd beleef ik veel plezier aan reizen, ontdekken van landen en culturen in combinatie met fotografie.“

John Brandenburg, IATA-medewerker: “Ik ben altijd een belletje van je verwijderd” “Sinds november 2016 werk ik op de IATA afdeling van Travel Counsellors. Sinds 1981 ben ik al werkzaam in de reiswereld en heb ik allerlei functies bekleed. Ik voel me erg thuis bij Travel Counsellors en ben blij dat ik er onderdeel van uitmaak. Ik sta dan ook elke dag met veel enthousiasme Travel Counsellors te woord. Jullie kunnen mij mailen, bellen of chatten over alles wat met IATA en het boeken van vluchten te maken heeft. In mijn vrije tijd reis ik het liefst naar verre bestemmingen.”