Loading...
Het leven van een TC

Mijn mooiste herinnering: Travel Counsellor Henny

Henny heeft als Travel Counsellor in de loop der jaren vele bijzondere momenten meegemaakt. Toch is er een moment dat haar direct te binnen schiet; een onvergetelijke reis met collega Travel Counsellor Elize naar Ecuador. Wij vroegen Henny naar dat moment.

“Hoe bevoorrecht ik als Travel Counsellor ben realiseer ik me vaak; heel sterk was dit aanwezig toen ik met collega Elize in Ecuador een familie bezocht in het Andesgebergte. Omringd door prachtige natuur fokken zij alpaca’s en de hele familie helpt mee. Daar sta je dan in de imposante natuur en realiseert je hoe simpel het leven kan zijn! Ik denk hier nog vaak aan terug! Een van de reizen met alleen maar bijzondere momenten!

Eigenlijk vind ik mijn werk als Travel Counsellor sowieso een aaneenschakeling van bijzondere momenten, omdat we dicht bij de klant én de collega’s staan. Je werkt zelfstandig maar bent nooit alleen. De persoonlijke band met mijn klanten loopt echter als een rode draad door mijn carrière heen. Sommigen worden vrienden en deel je vaak in hun fijne en verdrietige momenten. Dat is uniek en dat is Travel Counsellors!”

Wil je meer weten over onze studiereizen, community of wat jij als Travel Counsellor de klant kunt bieden? We informeren je graag.

Recruitment website banner (3)

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op