Loading...
Nieuws

Mooie zomer voor Travel Counsellors Nederland & België

Travel Counsellors kijkt nu al terug op een erg succesvolle zomer van 2019. In de maanden juli en augustus hebben zowel Travel Counsellors Nederland als België ruim 17% meer geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. De afgelopen week spande de kroon met 43% groei in Nederland en 23% in België.

Ongeveer de helft van alle boekingen in de periode 1 juli t/m 15 augustus ging naar de Middellandse Zee, wat een sterke vraag naar last-minutes aangeeft mede vanwege de grillige weersomstandigheden thuis. De andere helft van de boekingen zijn verre reizen onder andere naar Afrika en de Verenigde Staten. Ook Azië en de Caribische eilanden blijven populair.

Managing Director Travel Counsellors Nederland en België Fred van Eijk: “We zijn erg trots op de resultaten voor deze zomer tot nu toe, vooral als je het vergelijkt met de rest van de branche. Het last-minute seizoen liep dit jaar voor ons veel langer door dan normaalgesproken, er worden nu zelfs nog volop last-minutes geboekt voor de laatste weken van de zomervakantie. Ook zien we nu al een stijgende vraag naar verre reizen voor 2020. Onze Travel Counsellors in Nederland en België hebben het altijd al wel druk in de zomer met de vele klanten die op bestemming zijn, maar dit jaar gaat dus ook het boeken gewoon de hele zomer door.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op