Loading...
Technologie

MyTC app

De 'myTC'-app is slechts een van de digitale tools die onze Travel Counsellors tot hun beschikking hebben om de relatie met hun klanten te verbeteren. De cijfers tonen duidelijk een toenemende klantenbetrokkenheid via de app en een grotere conversie aan offertes. We lanceerden ook een reeks nieuwe marketingtools die ontworpen zijn om onze thuisbedrijven te helpen bij het verbeteren van hun boekingscijfers.

Sinds de lancering in juli 2016 heeft de app de conversieratio van offertes naar boekingen met 20% zien stijgen in vergelijking met andere digitale marketingtools zoals e-mail. Intern onderzoek geeft aan dat klanten eerder geneigd zijn te boeken na het downloaden van de app en hun reisofferte te hebben ontvangen op hun mobiele telefoon.

Digital Strategy and Innovation Director, Waseem Haq, kondigde een Feedbackscore van 4,8 procent van de App Store aan; "Feedback van zowel klanten als Travel Counsellors over het gebruik van myTC app is zeer positief. Met meer dan 14.000 gebruikers is het interessant te zien hoe klanten via de app met hun Travel Counsellor communiceren. Het is een fundamenteel instrument gebleken om de persoonlijke relatie te verbeteren. De klant heeft zijn Travel Counsellor nu altijd “op zak”, waar ze ook zijn in de wereld. "

"De app ondersteunt ook de hele customer journey, van het eerste gesprek tot de thuiskomst en daarbuiten. Reisdocumentatie worden door de TC opgeladen en er wordt gebruik gemaakt van pushmeldingen voor reismeldingen wanneer dat nodig is.

Digitale marketinghulpmiddelen omarmen Het vestigen van je eigen bedrijf in een digitale wereld en het omarmen van technologie was een belangrijk onderwerp tijdens de afgelopen conferenties.

Cijfers tonen aan de Travel Counsellors die de digitale marketing tools die hen worden aangereikt optimaal gebruiken, genieten van 55% meer aanvragen, 60% meer boekingen en een stijging van 10% in boekingswaarde!

Business Development Executive Jason Hylton legde uit hoe Travel Counselors kunnen evolueren van een "Digital Adopter", iemand die nieuw is voor sociale media als bedrijfseigenaar, naar een "Digital Native", die leeft en ademt sociale media en hun bedrijf voornamelijk laat groeien door Facebook, gebruikmakend van de training en de middelen van ons marketingteam. Om hen te ondersteunen, hebben we een eigen ontwikkelingsprogramma gelanceerd genaamd: "Digital Marketing Accelerator", een op digitale marketing gerichte exclusieve cursus met een breed scala aan inhoud, van klantensegmentatie en blogging tot sociale media en e-mailmarketing.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op