Loading...
Business Travel

Nieuwe uitdaging: Zelfstandig Business Travel Development Manager

Hoewel deze tijd veel uitdagingen met zich mee brengt, biedt het ook kansen. Het dwingt ons kritisch te kijken, open te staan voor vernieuwing en creatief te denken. Bij ons heeft dit onder andere een hele mooie toevoeging aan ons businessmodel gebracht. Meer dan ooit wordt de waarde van een betrouwbare zelfstandige reisadviseur duidelijk. Om de exceptionele service die onze Travel Counsellors bieden aan zakelijke klanten nog verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar ervaren professionals die zich bij ons aan willen sluiten als Zelfstandig Business Travel Development Manager.

De mogelijkheden die wij bij Travel Counsellors bieden stellen je in staat om de zakelijke klant te bedienen via een gevestigd netwerk van Travel Counsellors. Jij staat in contact met de klant en je team van Travel Counsellors ondersteunt je in het boekingsproces.

Als Business Travel Development Manager (zzp) ga je zelfstandig aan de slag om op landelijk niveau Travel Counsellors for Business op de kaart te zetten. Je kent de zakelijke reismarkt en gaat op zoek naar nieuwe klanten voornamelijk binnen het MKB segment. Afhankelijk van het klantprofiel zullen klanten gekoppeld worden aan een bestaande Travel Counsellor die momenteel al klanten met een business account bedient. De Travel Counsellor die de klant gaat bedienen zal verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de zakelijke reizen en ticketing. De Zelfstandig Business Travel Development Manager blijft het primaire aanspreekpunt voor de klant als het gaat om relatiebeheer en accountmanagement gerelateerde taken.

Ben jij een ondernemende reisprofessional en gaat je hart sneller kloppen van het aangaan en uitbouwen van corporate klantrelaties? Verdiep je dan eens in de nieuwe tak binnen ons bedrijfsmodel en neem contact met ons op.

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op