Loading...
Het leven van een TC

Olivia: “Ik ben brandend ambitieus. Mijn motto is: Just Do It”

“Ja, ik heb een mooie carrière gemaakt, binnen de reissector. Ik ben begonnen als baliemedewerker, en ben opgeklommen tot regiomanager met de verantwoordelijkheid voor drie kantoren met 9 medewerkers in mijn team.”

“Ik blijf echter ambitieus: ik wil de lat voor mezelf steeds hoger leggen. Tijdens het jaarlijks evaluatiegesprek gaf ik aan dat ik klaar was voor een volgende stap. De raad was: blijf nog maar enkele jaren in je huidige functie. Dan zien we wel wat er eventueel mogelijk is.”

“Ik wil verder in het leven. Met vrienden en goede collega’s praatte ik vaak over mijn droom, om een eigen bedrijf te starten. Velen probeerden mijn enthousiasme te temperen. Ik had immers een leuke job binnen een groot bedrijf? Klopt wellicht, maar ik wil meer. “

“Ik kende het begrip “Zelfstandig Reisagent” al langer. Ik zag kansen, en ging praten met Travel Counsellors. Hun internationale succesverhaal fascineerde mij. Een groot bedrijf, een stevige visie en waarden, technologisch top: dat klonk alvast goed.”

“Bij het eerste contact voelde ik de combinatie van keihard professionalisme en een warme familie. Woorden als targets, klantenmix en cold calling werden afgewisseld met begrippen als inspiratie-momenten, steun en het delen van ervaringen. Dat voelde goed aan.”

“Vervolgens ging het snel. Ik maakte een businessplan op voor drie jaar, inclusief targets, omzet en verdienmodel. Mijn doelstelling: na 3 jaar een persoonlijk inkomen hebben dat hoger was dan mijn salaris als manager.”

“We zijn nu twee jaar later, en die doelstellingen zijn al bereikt. Ik werk keihard, maar ik bepaal zelf mijn focus. Ik combineer mijn sociaal leven met mijn werk, ik zie overal kansen om reizen te verkopen. Ik gebruik intensief alle tools die Travel Counsellors ter beschikking stelt, en werk efficiënter dan ooit tevoren. Gesprekken met het managementteam, nationaal en internationaal, zijn steeds motiverend en inspirerend.”

“Voor mij is de sky the limit, meer dan ooit. Mijn ambitie? Die maak ik zelf waar. Een geweldig gevoel.”

Thomas, partner van Olivia: “Mijn vrouw is een wervelwind, overal waar ze binnenkomt heeft iedereen haar gezien. Dat was vroeger ook zo, maar nu is ze zo mogelijk nog meer gedreven. We leven intens, we reizen veel, we hebben veel vrienden. Ik hou van haar positieve vibe – en van haar trots om een succesvolle Travel Counsellor te zijn.”

Sarah, ex-collega van Olivia: “Wij hebben beide ongeveer hetzelfde traject bewandeld binnen het bedrijf. Ik heb bewondering voor de stap die Olivia heeft durven zetten, en stiekem ben ik best jaloers op haar. Ze straalt vitaliteit en dynamiek uit. Zou ik het zelf durven? Never say never.”