Loading...
Het leven van een TC

“Ons eigen boekingssysteem Phenix zorgt ervoor dat ik mijn klanten betere prijzen kan bieden en zelf een hogere commissie ontvang, geweldig!”

Travel Counsellor Saskia Moll is sportief, altijd vrolijk en vooral avontuurlijk. Ze deed niet voor niets mee aan Expeditie Robinson. Voeg daar haar ondernemende karakter en passie voor reizen aan toe en je hebt een droom Travel Counsellor.

“Jarenlang heb ik gewerkt als reisleider en ik heb in die tijd de hele wereld gezien. Van Europa tot Zuid-Amerika en van Nieuw-Zeeland tot Costa Rica, ik heb overal gewerkt. Het was een geweldige tijd waar ik met een grote glimlach aan terugdenk. De ervaring en kennis die ik in die tijd heb opgedaan, gebruik ik nu al vijf jaar lang voor mijn werk als Travel Counsellor. Dankzij Travel Counsellors heb ik echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Mijn bedrijf groeit nog elk jaar, klanten blijven terugkomen en er komen ook regelmatig nieuwe klanten bij. Vrijwel al mijn klanten komen via bestaande klanten, een groter compliment bestaat niet! Dat ik elk jaar groei komt ook doordat er een sterk en goed georganiseerd bedrijf achter mij staat. Travel Counsellors is professioneel in alles wat ze doen. Dat geeft me een prettig en veilig gevoel. Het is ook echt als een familie waar je zo binnen kunt stappen.

Daarnaast geeft het mij veel vertrouwen dat we met ons eigen boekingssysteem Phenix werken. Je kunt er vluchten en accommodaties in boeken, pakketten in samenstellen en zo veel meer. Ik merk dat Phenix continu in ontwikkeling is, we staan niet stil. Phenix wordt alleen maar sterker en sterker en ik kan steeds beter concurreren met de touroperators. Dat betekent dat ik betere prijzen kan bieden aan mijn klanten en hogere commissie ontvang voor mijzelf. Dat is natuurlijk geweldig!

Naast veiligheid en vertrouwen heeft Travel Counsellors mij vrijheid geboden. Ik kan mijn dagen indelen hoe ik dat zelf wil. Heb ik zin om ’s ochtends een potje te tennissen, dan haal ik mijn werk in de avond wel weer in. Afspraken met klanten plan je natuurlijk ook zelf in dus je kunt het helemaal sturen. Ik wandel overdag vaak lange stukken met mijn twee honden. Heerlijk!

Wanneer je plannen hebt om zelfstandig reisadviseur te worden zou ik willen meegeven dat je bij Travel Counsellors in goede handen bent. Het hoofdkantoor staat altijd voor je klaar. Ook collega Travel Counsellors kun je altijd om hulp vragen. Het opzetten van een eigen bedrijf kost tijd en dat moet je jezelf gunnen. Als je dat doet is het gewoon geweldig om Travel Counsellor te zijn. Je bent altijd bezig met mensen naar de mooiste bestemmingen te sturen. Hoe leuk?!“

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Contactgegevens