Loading...
Uitgelicht

Ontmoet CEO Steve

Steve Byrne: “We zijn op zoek naar ondernemers die een echte business partnership met ons willen aangaan.”

In 1994 richtte David Speakman het bedrijf Travel Counsellors op. Geïnspireerd door de verwachting dat steeds meer mensen vanuit huis willen werken zag hij hier een markt voor en zo werd Travel Counsellors in Engeland geboren. Twaalf jaar later nam CEO Steve Byrne het roer over.

Steve: “Travel Counsellors is inmiddels in zes landen wereldwijd operationeel. Na Engeland hebben we ook een kantoor geopend in Ierland, Nederland, Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en België. Een kwart van onze totale sales wordt nu door de internationale vestigingen gegenereerd. Deze continue wereldwijde groei heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een echte internationale familie zijn van meer dan 1800 Travel Counsellors en 250 ondersteunende medewerkers wereldwijd.

Het succes komt vooral voort uit ons unieke business- model dat mensen centraal stelt in alles wat we doen, aangevuld met de meest geavanceerde technologie om de persoonlijke relaties en exceptionele service die de Travel Counsellors hun klanten bieden nog verder te versterken. De mensen maken het bedrijf.

Onze bevlogen Travel Counsellors zijn enorm betrokken bij de organisatie, maar wij zijn ook geïnteresseerd in zijn of haar leven. We willen een familie zijn voor elke Travel Counsellor en willen dat iedereen gelukkig en succesvol is en daar horen de families van elke Travel Counsellor ook bij. Een voorbeeld hiervan is onze partnerdag, waarbij de partners van onze Travel Counsellors een dagje worden meegenomen in onze wereld, het bedrijf beter leren kennen en erachter komen hoe zij een goede ambassadeur kunnen worden voor hun partner.

We zullen Travel Counsellors de komende jaren blijven uitbreiden en zijn dan ook altijd op zoek naar ondernemers die een echte business partnership met ons willen aangaan en hun droom om een succesvolle eigen onderneming op te starten uit willen laten komen. Wie weet ontmoet ik jou binnenkort op een van onze internationale evenementen?”

Meer weten?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op