Loading...
Nieuws

Op ontdekking in Albanië

Wist je dat Travel Counsellors het hele jaar door verschillende studiereizen organiseert? Zo hebben afgelopen maand negen Travel Counsellors Albanië mogen ontdekken. In vier dagen toerde de groep langs verschillende steden, om een goede indruk te krijgen van de bestemming. En dat is goed gelukt!

Het programma bestond uit verschillende activiteiten, wat goed past bij het veelzijdige Albanië. De studiereis begon meteen goed met een wijnproeverij waarbij de groep kennis maakte met de lokale tradities van Albanië en hun geschiedenis in wijnproductie. Vervolgens doken ze de UNESCO erkende stad Berat in, om te wandelen langs de kenmerkende witte huizen met kleine vensters. Niet voor niets wordt deze stad de ‘Stad van de Duizend Vensters’ genoemd!

Ook de stad Gjirokaster kwam aan bod! De groep verkende de oude stad en ontdekte verschillende ambachtelijke producten. Hierna was het tijd voor wat ontspanning en genoten ze van de prachtige stranden die je ook in Albanië kunt vinden.

Na een bezoekje aan het zonnige Sarande en een kusttour in Himare was het tijd om terug te gaan naar de levendige hoofdstad van Albanië, Tirana. Van verschillende musea tot aan groene parken, er is hier genoeg te beleven. Met deze nieuwe opgedane kennis kunnen de Travel Counsellors hun klanten inspireren voor deze prachtige bestemming.

Wil je meer weten over onze studiereizen of over het zijn van een Travel Counsellor in het algemeen? Neem dan contact met ons op!

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op