Loading...
Uitgelicht

Sandra van den Esschert beste Travel Counsellor

Tijdens de jaarlijkse internationale Travel Counselors Conferentie eerder deze maand in Liverpool, is Sandra van den Esschert uitgeroepen tot ‘Beste Belgische Travel Counsellor’. Tijdens dit feestelijke weekend waren bijna 2000 Travel Counsellors, hoofdkantoormedewerkers en partners getuigen van dit bijzondere moment.

Naast de prestigieuze awardshow stond het weekend in het teken van entertainment, inspirerende gastsprekers en momenten voor de reisagenten om ideeën uit te wisselen. Het thema was: All in. De reisagenten kijken terug op een inspirerend weekend.

Travel Counsellor Sandra van den Esschert: “Na een uitdagende periode hebben wij bij Travel Counsellors wereldwijd in 2022 onze hoogste omzet ooit behaald. Ook ik heb in België een top jaar gedraaid. Om dan na drie jaar al je internationale collega’s weer te zien en onder hard gejuich en geklap als best presterende Travel Counsellor van België het podium op te mogen lopen is onbeschrijflijk. De kroon op het harde werken van het afgelopen jaar. Don’t let a crisis go to waste, dat hebben wij bij deze wel bewezen.”