Loading...
Uitgelicht

"Thuis werken?"

Travel Counsellors bestaat al 25 jaar, maar als het op trends aankomt zijn we koplopers. Vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit staan met hoofdletters in ons vaandel. Voor veel zzp’ers is thuiswerken inmiddels achterhaald. Wij zien steeds meer Travel Counsellors aan de slag gaan vanuit co-working ruimtes, werkcafés of gezamenlijke kantoren. Werken vanuit een inspirerende omgeving en op een plek waar ook nog goede netwerkmogelijkheden zijn. Een win-win situatie.

Volgens onderzoeksbureau Panteia heeft één op de acht zzp’ers behoefte aan een externe werklocatie. Acht van de tien zzp'ers vindt dat zijn productiviteit is gestegen door het gebruik van coworking ruimtes, aldus het onlangs gepubliceerde onderzoek. Travel Counsellors als organisatie neemt deze trend zeer serieus.

De term ‘mobiele reisagent’ is achterhaald en ‘vanuit huis werkend’ is zeker niet van toepassing op alle ZRA’s. Een organisatie achter je hebben staan die deze nieuwe manier van werken ondersteunt, is essentieel. Wij zijn er dan ook trots op dat we deze trend kunnen onderbouwen met de juiste techniek en focus. Meer weten over Travel Counsellors? Neem dan contact met ons op.