Loading...
Het leven van een TC

“Ik ben trots dat ik Travel Counsellor ben!”

Judith won tijdens de Travel Counsellors Conferentie in Eindhoven afgelopen maart de award voor Beste Nieuwkomer. Een hele prestatie! Wij vroegen Judith naar haar ervaringen:

“Het is heel bijzonder om een award te winnen. Het was al een eer om genomineerd te worden, maar de award daadwerkelijk winnen voelt fantastisch! Ik heb minstens een week met een grote lach op mijn gezicht rondgelopen.

Hiervoor heb ik 20 jaar met enorm veel plezier op een reisbureau gewerkt. Toch kriebelde het om voor mijzelf te beginnen. Na ‘vergelijkend warenonderzoek’ was het voor mij heel snel duidelijk dat Travel Counsellors het beste bij mij past. Ik heb een hele mooie start gehad en al hele mooie reizen mogen boeken!

Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik het binnen 8 maanden voor elkaar heb gekregen om Beste Nieuwkomer te worden en het antwoord is vrij simpel; door mezelf te zijn, hard te werken en elk contactmoment met anderen aan te grijpen om te vertellen dat ik Zelfstandig Reisadviseur ben geworden. Daarnaast biedt Travel Counsellors zo ontzettend veel tools. Dat geeft mij de kans te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Zoals ik mijn klanten ontzorg en werk uit handen neem, zo doet Travel Counsellors dat voor mij. Naar de administratie hoef ik amper om te kijken, ik word gecoacht en krijg veel mogelijkheden mezelf verder te ontwikkelen d.m.v. workshops, webinars, Skypecalls, e-learnings. Ik grijp alles aan. En we hebben natuurlijk ook ons eigen systeem Phenix waar zoveel mee mogelijk is!

Tegen iedereen die dit leest en overweegt om Travel Counsellor te worden zou ik willen zeggen: DOEN! Het is een warme, prettige, professionele organisatie om mee samen te werken. Ik ben echt trots dat ik Travel Counsellor ben.”

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op