Loading...
Nieuws

Travel Counsellors België Conferentie groot succes

Op donderdag 19 januari 2023 vond de Travel Counsellors België Conferentie plaats. In het prachtige hotel August in Antwerpen kwamen de Travel Counsellors en medewerkers bij elkaar voor de nodige informatie en inspiratie voor 2023.

De dag startte met een welkomstwoord van Managing Director en founder van Travel Counsellors België Fred van Eijk. Vervolgens was er uitgebreid de tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen. TravelWorld gaf, als gewaardeerd partner van Travel Counsellors, een presentatie. Na een uitgebreide lunch werd het programma vervolgd met een training assertiviteit en het stellen van doelen. De dag werd afgesloten met een workshop marketing en social media en een commerciële informatiesessie. Uiteraard was er ook nog tijd voor een borrel.

Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors België: “De conferentie in België was vol van positieve energie, ambitie en nuttige informatie. Ik ben trots op deze ondernemers en het is geweldig om te zien hoe hun ondernemingen groeien en hoe zij uitkijken naar een goed 2023!”

Travel Counsellor Astrid Behiels: “Wat heb ik een geweldige dag gehad op onze Belgische Mini Conferentie in Hotel August. Ik had er zo naar uitgekeken. Niet enkel om de collega’s reisagenten en enkele mensen van het hoofdkantoor terug te zien, maar ook om de inhoud van het programma. De laatste nieuwtjes, zowel op vlak van marketing, business development als de samenwerking met diverse partners kwamen aan bod. Deze dag vol inspiratie en positieve vibes afgesloten met een heerlijke borrel en met weer wat meer bagage en vol vertrouwen uitkijkende naar een bijzonder reisjaar 2023!”

Ook reisadviseur bij Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op