Loading...
Nieuws

Travel Counsellors bereikt mijlpaal van £1 miljard in omzet na jaar van aanzienlijke groei

De Travel Counsellors Groep, het wereldwijde netwerk van zelfstandige reisadviseurs, heeft voor het eerst een omzet van £1 miljard bereikt. Deze prestatie benadrukt de groeiende vraag naar persoonlijk reisadvies en de toewijding van de meer dan 2.000 Travel Counsellors die klanten uitzonderlijke service bieden.

De totale omzet bestaat voor £735 miljoen uit leisure boekingen en de overige £265 miljoen is afkomstig van zakelijke klanten uit het MKB-segment. Maar liefst £364 miljoen van de totale omzet komt voort uit op maat gemaakte reizen. In het afgelopen jaar zijn er wereldwijd 297 nieuwe Travel Counsellors gestart, wat een toename van 7% is ten opzichte van het voorgaande jaar. Hierdoor zijn er nu in totaal 2121 Travel Counsellors wereldwijd.

Steve Byrne, CEO van Travel Counsellors, reageert:

“We zijn verheugd dat we deze mijlpaal van £1 miljard in omzet voor de eerste keer hebben bereikt, dankzij de toewijding, passie en zorg van onze gehele Travel Counsellors community. Maar voor ons is het meer dan alleen een getal – het vertegenwoordigt al die momenten waarop onze Travel Counsellors hun klanten met de grootste zorg hebben geholpen hun droomreis samen te stellen.

Ons succes is te danken aan de kracht van ons technologische platform, gecombineerd met de persoonlijke touch van onze Travel Counsellors. Deze combinatie ondersteunt hen bij het opbouwen van hun bedrijf op een manier die bij hun past. Onze investeringen in technologie hebben ons ook geholpen onze positie te versterken, doordat we meer op maat gemaakte pakketten kunnen aanbieden die voldoen aan de veranderende behoeften van de klanten. We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst, waarin we samen blijven groeien."

Ook Travel Counsellor worden?

Voor jezelf beginnen is een grote stap. Daarom staan wij klaar met raad en daad!

Neem contact op